HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 EYLÜL 2024, PAZAR

KATMER CİNAYETİNİN arkasında mafya izi çıktı!

18.08.2020 00:00
KATMER CİNAYETİNİN arkasında mafya izi çıktı!
KATMER CİNAYETİNİN arkasında mafya izi çıktı!
KATMER CİNAYETİNİN arkasında mafya izi çıktı!



Üç aydır kayıp ilanı ile aranan ünlü zeytin tüccarı ailenin oğlu Sezai Katmer, zeytinlikteki foseptik kuyusunda hunharca katledilmiş olarak bulundu. Ülke kamuoyunu sarsan cinayetin arkasında mafya izi çıktı. Cinayet zanlısı Erkan K. Emniyetteki sorgusunda cinayeti işlediğini kabul etti. Erkan K.'na yardım ettikleri ve de olayın planlayıcısı oldukları iddiasıyla şimdilik Adem A. ve mafya ile mücadele ettiği için saldırıya uğrayan 3.Göz Gazetesi imtiyaz sahibi İrfan Aydın'a yönelik silahlı saldırının ara azmettiricisi olarak yargılanan Aykut A. sorguya alındılar. Soruşturma derinleştikçe yeni yeni isimlerin de alınacağı öğrenildi.



Öte yandan öldürülen Sezai Katmer'in mapushane arkadaşlarından gazetemizin istihbarat servisine bilgi veren bazı bilgi sahipleri Sezai Katmer'in alınan kişiler haricinde bazı aile bireylerinden de korktuğu, sürekli öldürülme korkusu içinde olduğu öğrenildi. Mali durumu oldukça iyi olan maktül Katmer'in mallarına çökmek için öldürüldüğü şüphesi üzerinde duruluyor. Ayrıntıları sizlerle paylaşacağız. 3.Göz Hra
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.