HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

MUTLU KADINLAR BİSİKLET TURU GERÇEKLEŞTİ

16.07.2024 09:42
MUTLU KADINLAR BİSİKLET TURU GERÇEKLEŞTİ
MUTLU KADINLAR BİSİKLET TURU GERÇEKLEŞTİ
CHP Orhangazi İlçe başkanlığı tarafından organize edilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in eşi Seden Bozbey'in de katıldığı Mutlu Kadınlar Bisiklet turu gerçekleştirildi. Orhangazi Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan bisiklet turu, İznik Gölü Orhangazi sahilinde iskele bölgesinde tamamlandı. Kadınlar burada İznik Gölü'nün çekilmesi ve gölün kirliliğine de dikkat çekti.

CHP Orhangazi İlçe Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği ile Orhangazi'de Mutlu kadınlar Bisiklet turu düzenledi.

Cumhuriyet Alanı'nda toplandılar

CHP tarafından düzenlenen ve Ahu Seda Erbane Gurubu kadınlarının yanı sıra Orhangazi Özgür Pedallar Bisiklet grubunun da desteklediği Mutlu Kadınlar Bisiklet Turu için genç yaşlı çocuk bisikletliler Orhangazi Cumhuriyet Alanı'nda toplandı. Bisiklet turuna Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in eşi Seden Bozbey, Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanı Pınar Işıkyıldız, Büyükşehir Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı adına Gökay Azak, CHP Orhangazi ilçe başkanı Berna Çakır ve kadınlar katıldı.

İznik Gölü Orhangazi sahilinde tamamlandı

Kadınlar pembe balonlarla ve çiçeklerle süsledikleri bisikletleri ile Cumhuriyet Alanı'ndan hareket edip İznik Gölü Orhangazi sahilindeki İskele alanına kadar bisiklet turu gerçekleştirdiler.

İznik Gölü'nün durumuna dikkat çektiler

Mutlu Kadınlar Bisiklet turunun tamamlandığı İskele alanında konuşma yapan CHP ilçe başkanı Berna Çakır, kadınların toplumun her yerinde olduğunu belirterek, biz güçlü kadınlar her konuda varız. Olmaya devam edeceğiz dedi. Berna Çakır, İznik Gölü'ndeki çekilme ve gölün durumuna da dikkat çekerek yıllardır göl çekiliyor. Göldeki çekilme artık korkutucu boyutlara geldi. biz bu duruma da tepkimizi gösteriyoruz dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Seden Bozbey ise Kadınlar güçlü bir şekilde ayakta durması gerektiğini belirterek, tüm kadınları toplumun her alanında yer almaları çağrısında bulundu. İskeledeki etkinlik Ahu Seda Erbane grubunun küçük grubunun gösterisi ile tamamlandı.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.