HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 EYLÜL 2024, PAZAR

Bunaltıcı sıcaklarla birlikte kıraathaneler boş kaldı

03.08.2023 10:19
Bunaltıcı sıcaklarla birlikte kıraathaneler boş kaldı
Bunaltıcı sıcaklarla birlikte kıraathaneler boş kaldı
Orhangazi'de yükselen sıcaklıkların etkisini iyice hissettirmesiyle birlikte kıraathaneler de boş kalmaya başladı.

Sıcak havaların etkisini iyice göstermesiyle birlikte bazı sektörlerin işleri artarken, birçok sektörün işlerinde durgunluk yaşanıyor. Kıraathaneler ve kafeler de bu durumdan en çok etkilenen işletmeler arasında yer alıyor. İlçede bulunan kıraathaneler daha önceki dönemlerde çok fazla müşteri ağırlarken, şimdiler de ise boş kaldı.

Gündüz saatlerinde neredeyse hiç müşterimiz olmuyor

Gündüz saatlerinde aşırı sıcaklardan dolayı işlerin olmadığını ifade eden Görkem Kafe işletmecisi Görkem Çetin, "Nüfusumuzun çoğu çalışan kesim olduğu için gündüz saatlerinde neredeyse hiç müşterimiz olmuyor. Emekli olan vatandaşlarımız ise hem hava sıcaklığından hem de ekonomik durumlarından dolayı eskisi gibi rağbet göstermiyor. Akşamları serin havalarda biraz yoğunluk oluyor ama eskisi gibi değil" dedi. Haber-Muharrem Değirmen/3. Göz HRA

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.