HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 EYLÜL 2024, PAZAR

Fındıklı Halkı Hakkını arıyor

15.03.2023 14:28
Fındıklı Halkı Hakkını arıyor
Fındıklı Halkı Hakkını arıyor
Fındıklı Mahallesinin doğasını ve güzelliklerini katlederek açılan taş ocaklarına karşı mücadele sonuna kadar sürmekte. Bugün yine taş ocağı alanında toplanan Fındıklı Sakileri hem Fındıklı'nın doğal güzelliklerine zarar verecek olan ham de Orhangazi'nin içme suyuna büyük zarar verecek olan taş ocakları için bir kez daha seslerini yükselttiler.





FINDIKLI HALKINI YALNIZ BIRAKMAYALIM!

Orhangazi'nin su kaynaklarının bulunduğu Nadir Havzası ve Fındıklı bölgesindeki Taş Ocakları yıllardır sorun yumağına dönüşmüşken ve de her seçim dönemi "Taş Ocakları Kapanıyor" yalanıyla seçmen kandırılırken, yaklaşan seçimler öncesinde yeni rezerv alanlarının Taş Ocaklarına tahsis edildiği ortaya çıktı.









Fındıklı Halkının yediden yetmişe karşı çıktığı ve de bölgede hayvancılık başta olmak üzere birçok alanda felakete imza atacak olan taş ocağı rezerv alanının genişlemesine Orhangazi halkından yeterince ses çıkmaması tepkilere neden oluyor. Fındıklı halkı soruyor "Taş Ocağı sorunu sadece Fındıklı Halkının Sorunu mudur da Orhangazi Halkı Sessiz Kalıyor!?" bu haklı soruya cevap bekleniyor. Muharrem Değirmen/ 3.Göz Hra

                                                                        







 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.