HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 HAZİRAN 2024, CUMARTESİ

DEPREM VAKTİ DEPREMİ HATIRLIYORUZ

10.03.2023 13:30
DEPREM VAKTİ DEPREMİ HATIRLIYORUZ
DEPREM VAKTİ DEPREMİ HATIRLIYORUZ
Ülke gündemi yeniden deprem konusu ile yatıp kalkarken Orhangazi'de de deprem konusu 3. Göz TV'nin efsane fenomen programı "Sansürsüz Ters Köşe" de Araştırmacı Gazeteci İrfan Aydın'ın 3.Göz Gazetesi Siyasi Danışmanı Yüksel Akbayrak tarafından masaya yatırıldı. Geçtiğimiz hafta yaşanan Düzce depremi sonrası Orhangazi'de de çalışmaların ne düzeyde olduğu ve neler yapıldığının İlçe Kaymakamı tarafından açıklanması gerektiğini söyleyen İrfan Aydın; "Orhangazi gerekirse olası deprem öncesi özellikle sıkıntı çekilmemesi adına her anlamda tedbirler alınmalı ve depolarla bu sağlanmalıdır. Bunun yanı sıra derhal Orhangazi'de binalar kontrolden geçirilmeli sadece deprem olunca tedbirler hatırlanmamalı" dedi.

Aynı zamanda İnşaat Teknikeri de olan 3.Göz Gazetesi Siyasi Danışmanı  ve Program yapımcısı Yüksel Akbayrak, özellikle Orhangazi'de deprem toplanma alanlarının halkın daha kolay bilip öğreneceği şekilde duyurulması gerektiğine işaret ederek; "Özellikle kamu binaları başta olmak üzere tüm yapı stokları depreme dayanıklılık testinden geçmelidir. Zira son Düzce Gölyaka depreminde önce kamu binalarının yıkılması acı gerçeği de ortaya sunmuştur" dedi.

Haber-Muharrem DEĞİRMEN / 3. GÖZ HRA
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.