HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 HAZİRAN 2024, CUMARTESİ

Taş Ocağı Sorunu Sadece Fındıklı Halkının Sorunu mudur?

13.03.2023 10:59
Taş Ocağı Sorunu Sadece Fındıklı Halkının Sorunu mudur?
Taş Ocağı Sorunu Sadece Fındıklı Halkının Sorunu mudur?
Orhangazi'de yaşanan akıl tutulması her alanda kendini göstermeye başladı. İlçenin su kaynaklarının bulunduğu Nadir Havzası ve Fındıklı bölgesindeki Taş Ocakları yıllardır sorun yumağına dönüşmüşken ve de her seçim dönemi "Taş Ocakları Kapanıyor" yalanıyla seçmen kandırılırken, yaklaşan seçimler öncesinde yeni rezerv alanlarının Taş Ocaklarına tahsis edildiği ortaya çıktı.

Fındıklı Halkının yediden yetmişe karşı çıktığı ve de bölgede hayvancılık başta olmak üzere birçok alanda felakete imza atacak olan taş ocağı rezerv alanının genişlemesine Orhangazi halkından yeterince ses çıkmaması tepkilere neden oluyor. Fındıklı halkı soruyor "Taş Ocağı sorunu sadece Fındıklı Halkının Sorunu mudur da Orhangazi Halkı Sessiz Kalıyor!?" bu haklı soruya cevap bekleniyor. Muharrem Değirmen/ 3.Göz Hra


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.