HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bağlılığının Bedeli Çok Ağır Oldu

10.09.2024 11:36
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bağlılığının Bedeli Çok Ağır Oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bağlılığının Bedeli Çok Ağır Oldu
İzmit'te yaşayan Filiz Koç adlı vatandaşımız 4 yıldır kendilerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gizli ekibi olarak tanıttıklarını iddia ettiği çete ile başı beladan kurtulmuyor. Sorunu ve yaşanan süreci Gazeteci İrfan Aydın Sansürsüz Canlı Yayında Filiz Koç ile birlikte ele aldı.

Koç'un iddiasına ve de mahkeme tutanaklarından öğrenilen bilgilere göre kendilerini istihbaratçı, asker, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın operasyon ekibi vs şeklinde tanıtan bir grup insan Filiz Koç'u milyonlarca lira dolandırmış. Ses kayıtları ve belgeler ışığında bu yayının yapılması elzem olmakla birlikte yasa gereği ses kayıtlarına yayınımızda yer verilmezken yeni dava dosyasına delil olarak sunulacağı belirtildi. Fakat kapsamlı dosyanın Cumhuriyet Savcılığına ve de ilgili mahkemeye teslim edildiği öğrenildi. Ağır Ceza Mahkemesi dosyanın kapsamlı olarak Cumhuriyet Savcılığınca araştırılması gerektiğine hükmetmiş olmasına karşın henüz bir gelişme kaydedilmedi. Yurt genelinden benzer yönde çete faaliyetleri hakkında 3.Göz MEDYAYA İHBARLAR YAĞMAKTADIR. Umarız kamu yararına yaptığımız bu yayın sonrasında ilgili kurumların önemli adımlar attığı öğrenildi. 3.Göz Hra

Yayının tamamını İrfan Aydın Facebook sayfasından ve İrfan Aydın youtube sayfasından izleyebilirsiniz…
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.