HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 EYLÜL 2024, PAZAR

Ben Feryat Ederken Siz Sağırdınız

20.07.2023 13:17
Ben Feryat Ederken Siz Sağırdınız
Ben Feryat Ederken Siz Sağırdınız
2018 yılında Uyuşturucu, Bağımlılıklarla ve Alkolizmle Mücadele Derneği (UYUMDER) ile birlikte hayata geçirdiği Bağımlılık Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bağımlılıklarından kurtulmak isteyen gönüllü gençler rehabilite edilerek yeniden hayata bağlanıyor. UYUMDER tarafından çıkartılan kitaba ulaşmak için derneğin +90 535 637 71 70 telefon numarasından ya da seçkin internet kitap evlerinden edinebilirsiniz.

Ben Feryat Ederken Hepiniz Sağırdınız- Madde Bağımlılarının Yaşanmış Gerçek Hikayeleri! Hepimizin çevresinde olan fakat görünmez bir pelerine bürünmüş düşman... Bazen içimizde, bazen yakınımızda, bazen etrafımızda... Çoğu zaman ise televizyon, radyo ve sosyal medyada bir haber konusu. Nedir bu çocukları, gençleri, aileleri bataklığa sürükleyen? Ülkelere mücadele için milyonlarca para harcattıran, kolluğun neredeyse %20'sinin istihdamını sağlayan?

Ülkelerin nesillerini yok etmek için küresel güçler, teröristler, baronlar ve terör örgütleri tarafından üretilen, ticareti yapılan madde: UYUŞTURUCU.

Elinizdeki bu kitapta; Türkiye'nin değişik illerinde madde kullanan, tedavi gören, tedaviyi reddeden, cezaevine giren bağımlıların gerçek hikâyelerini okuyacaksınız. Onlarla uyudum, çalıştım, arkadaş oldum, yemek yedim... İlaçlı ve ilaçsız Doğal tedavi yolu, detoks. tedavi yöntemlerini, onların ağzından dinleme imkânı buldum.

Haber-Muharrem Değirmen/3. Göz HRA





 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.