HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Kim bu sahte Mesih!

28.02.2020 00:00
Kim bu sahte Mesih!
Kim bu sahte Mesih!
Kim bu sahte Mesih!

Dün geceden itibaren Türkiye ile Rusya ve Suriye arasında savaşı kızıştıracak fitne ateşini yakanlar şimdi de senaryonun ikinci perdesini oyuna soktular. Göçmenleri Türkiye'nin batı sınırlarına sevk ediyorlar. Ülkemizi dört koldan kuşatma altına alan fitne hareketi içeriden de Dinlerarası Diyalogcu ajanlarla destekleniyor. Adına ister kıyamet savaşı isterse de Mesihiyet savaşı densin hepsinin merkezinde Türkiye var. 25 Temmuz kalkışması esnasında İngiliz savunma Bakanlığı'nın "50 bin İngiliz vatandaşını kurtarmak için orduya talimat verdik" açıklamasını çabuk unutan Türk Kamuoyu ısrarla Suriye ve Rusya ile savaşı körüklüyor. Oysa ki böylesi bir savaşın hemen akabinde Istanbul'un tehlikeye atılacağı açıktır. Tüm planlar buna göre yapıldığı ve ufak bir kıvılcım beklendiği açık bilgidir.

Gelelim göçmen meselesine!

Netflix filimleri ile milyarların beynini kontrol eden irade El Mesih filminde dünyayı göçmen krizi ile nasıl kontrol ettiklerini ya da edeceklerini ortaya koymuşlardı. Filmi izleyenler Mesih'in göçmenleri sınıra yürüterek dünyaya yayılan kaos fitnesinin ateşini yaktığını hatırlayacaklardır. Şimdi ülkemiz bir yandan Suriye ile savaşın eşiğine getirilirken aynı saatlerde neredeyse tüm haber kanalları! Türkiye'nin göçmenler için kapıları açtığı haberini yaydılar. Şimdi batıdaki sınır kapılarımız göçmenlerin akınına uğradı.

Sonuç mu!?

Oyunu kuranlar Türkiye'yi Suriye ile savaşa teşvik ederken bir yandan da göçmen krizini bahane ederek güvenlik gerekçesi ile ülkemize müdahale etmeye hazırlanıyorlar. Cevap bekleyen tek soru

KİM BU SAHTE MESİH!!? YA DA KENDİNİ MEHDİ ZANNEDEN RUH HASTASI!!? Özel Haber / İrfan Aydın/ 3.Göz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.