HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Kozinoğlu'nu şehit edenlerin hedefinde Alaattin Çakıcı mı var?

01.08.2020 00:00
Kozinoğlu'nu şehit edenlerin hedefinde Alaattin Çakıcı mı var?
Kozinoğlu'nu şehit edenlerin hedefinde Alaattin Çakıcı mı var?
Kozinoğlu'nu şehit edenlerin hedefinde Alaattin Çakıcı mı var!?

Ülke gündemi Ayasofya ile meşgul edilirken karanlık yapıların faaliyetleri de örtbas ediliyor. Fetö ile mücadele müzakere süreci yaşanırken milli duruş sergileyen değerlere yönelik karanlık operasyonlar da hız kazanmış durumda. 

Kamuoyunda yeterince tartışılmasına bile izin verilmeyen Kâşif Kozinoğlu cinayetinde parçalar birleşmeye başladı. Dahası merhum Kozinoğlu'nu şehit eden karanlık ellerin hedefinde kamuoyunda Kabadayı olarak lanse edilen özelde MİT dış operasyonlar servisinde aktif görevler üstlendiği artık resmi olarak da kabul edilen Alaattin Çakıcı'nın olduğu dillendirilmeye başlandı. Aslında bu suikastin temelleri bir yıl önce günyüzüne çıkmıştı. Ömer Korkmaz ile Yeraltı dünyasının sırları yayın dizisinde bu karanlık yapıların birçok faaliyetlerini deşifre ettiğimiz için Gazetemizin imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni İrfan Aydın karanlık ellerin talimatıyla silahlı saldırıya uğramıştı. Bu saldırıdan umdukları geri çekilmeyi göremeyenler bu kez de farklı bir oyunu devreye koymuşlardı. Saldırıyı haber dahi yapamayan basın kuruluşları saldırıdan bir ay sonra önce Tele1 TV üzerinden servis edip sonrasında da Akit TV başta olmak üzere birçok basın yayın kuruluşundan "Alaattin Çakıcı'nın adamlarından Sedat Peker'e ölüm tehdidi" başlıklı yönlendirme ve yalan haberi manşetlerine taşıdılar. Bu habere göre Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni İrfan Aydın ve Ömer Korkmaz Alaattin Çakıcı'nın bir numaralı adamları gösterilip bir de üstüne Sedat Peker'i ölümle tehdit ettikleri yalanını gündeme taşımışlardı.  Konuyla ilgili olarak anında basın açıklaması yapan Aydın ve Korkmaz, olayın Çakıcı'ya yönelik bir komplo olduğunu, kendilerinin Çakıcı ile hiçbir ilgilerinin olmadığı gibi Sedat Peker ya da bir başkasına yönelik tehdit içerikli bir söylemlerinin olmadığını, bilakis silahlı saldırıya uğramalarına rağmen hukuk dışına zerrece çıkmadıklarını vurguladılar. Dahası, Peker'e yönelik olası bir suikasti Alaattin Çakıcı'ya yükleyip mapustan çıkmasına engel olunmak istendiğini net bir ifadeyle gündeme taşıdılar. 

Fenersiz yakalanan bu kirli operasyon sonrasında suç örgütü lideri Sedat Peker yurtdışına kaçmak zorunda kalmıştı. Dahası aynı tarihlerde Peker grubunu, Osmanlı Ocaklarını ve de Cübbeli ekibine ziyaretler yaparak onları kamuoyu nezdinde iyi göstermeye çalışan ekibin başında Aydınlıkçılar olarak bilinen Perinçekçilerin olduğunu da hatırlatmakta fayda var. 

PARÇALAR BİRLEŞİYOR

Alaattin Çakıcı'nın haksız yere mapus yatmasını ve de infaz yasasından faydalanmaması için türlü oyunlar çevirenlerin şimdi de daha karanlık olayların içinde görev almaya başladıklarına dair kuvvetli bulgular var. Konuyu daha kapsamlı bir şekilde ele alacağız. Bu konuda İrfan Aydın YouTube kanalında
( https://youtu.be/UWndWPJMEoM ) ulaşabilirsiniz. Kaşif Kozinoğlu cinayeti ile ilgili olarak çok önemli bilgiler veren Semih Gülaltay üstü kapalı bir şekilde Kozinoğlu'nun katillerinin Alaattin Çakıcı konusunda da rahat durmayacaklarına işaret ediyor. Gazetemizin istihbarat servisine ulaşan bilgiler ışığında Gülaltayın videosunu izleyince kamuoyunu acilen bilgilendirme gereği hissettik. Güçlü ve Büyük Türkiye hedefini zaafa uğratmak için yıllardır sessizliğe gömülü olarak faaliyetlerini yürüten TAPINAK ŞÖVALYELERİNİN ve Gül Haç ekibinin aktif hale geldiğinin bilinmesinde fayda vardır. Kaşif Kozinoğlu cinayetinin bir an önce aydınlatılması gerekir. Dahası Alaattin Çakıcı ve Sedat Peker'e yönelik suikast ihtimalleri doğrultusunda gerekli tedbirlerin alınması kaçınılmazdır. Özel Haber 3.Göz Gazetesi Araştırma Ekibi

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.