HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

İhsan Ay’la yükselen değer YAMAÇÜSTÜ İNŞAAT

08.05.2023 01:05
İhsan Ay’la yükselen değer YAMAÇÜSTÜ İNŞAAT
İhsan Ay’la yükselen değer YAMAÇÜSTÜ İNŞAAT
İhsan Ay Trabzon Yomra ilçesinde 03.06.1980 Yılında doğdum  Demirciler Mahallesi yukarı Mahallesi ilköğretim okulu okudum 1993 de mezun oldum Demirciler Mahallesi kur'an kursunu 1 yıl okudum Mezun oldum Arsin Harmanlı Mahallesi Yatılı Kur'an kursu Hafızlık okudum Maçka İmam Hatip lisesi 1 sınıftan Ayrıldım ve 1996 yılında Bursa Orhangazi ilçesinde Taşındık  Dayım Temel Ay AKAYLAR İNŞAAT LTD. ŞTİ. Dede ve Baba Mesleğinde Çekirdekten yetişerek Önce Amele Antalya Manavgat ilçesinde Peri köyü Tatil sitesi 20 adet villa Bilkent üniversitesi  Hocası Ahmet Ofluoğlu İşinde Fehmi Erkan Dayımın Yanında İnşaat Projeleri de Çalıştım İnşaatın Çekirdeğinden Yetişerek  Çıraklık ve Ustalık yaptım 1999 Yılında Cevahir Holding de Çalıştım 2000 Yılında Askerlik görevimi Acemi Birliği İzmir Narlıdere İstikam İnşaat Taburu da 3 Ay Eğitim aldım Usta birliği Terhis İstanbul 1.Ordu 546 İstikam İnşaat Taburu Yarım Burgaz kışlası İstikam İnşaat Taburu 3 bölük askerlik görevini inşaat Ekip Başı olarak görev yaptım Alemdağ Sarıgazi Askeri lojmanlar da Ekip başı olarak görev yaptım 2002 yılında  18 Ay eskerlik görevini de Mesleğimi devam ettirdim İstikam İnşaat Taburu da tamamladım 2004 yılında Sinpaş GYO projesi, 2005 Ağaoğlu şirketler Grubu, İstanbul dünya Ticaret merkezi Otel inşaatları AVM sinde görev yaptım Torunlar Holding Bursa' Eski Emek köybekediyesi Emek Mahallesi Korupark AVM projeside Taşeron firma Domira teknoloji Ürünleri yapı inşaat ltd. sti. firmasında 24 bin metrekare kapalı otopark ve Alış veriş merkezi İlk temel atma törenine Eski Rahmeti Bursa Büyükşehir belediye başkanı Hikmet Şahin ve  Eski Rahmetli İstanbul büyükşehir belediyesi başkanı Kadir Topbaş katıldıkları Temel atma törenine 24 Bin metrekare iş ten sonra   kalfalık Yaptım ve Bir çok Büyük  firmalarda götürü usulü Çalıştım ve 15/01/2007 Yılında Ayyapım Mimarlık mühendislik yapı inşaat Ltd.Sti. Kurdum Resmi olarak Orhangazi ilçesinde 100 Daire Mini site projesi İşini Kat karşılığı İşini Alarak Müteahhitlik Konut projeleri Yapmaya Başladım ve 12/12/2012 Yılında YAMAÇÜSTÜ İNŞAAT SAN.Ve TİCARET LTD. ŞTİ. 11 Ocak 2013 Yılında 164 Dairelik Kestel de  YAMAÇÜSTÜ EVLERİ KONUT PROJESİ %30 ile Anlaştık Devam Ediyoruz.

HAKKIMIZDA

YAMAÇÜSTÜ İNŞAAT olarak, bugüne kadar attığımız ve bugünden sonra imza Atacağımız, örnek gösterilen projelerimizle sadece bugünü değil, yarını da Düşünen üstün nitelikli yaşam alanları kuruyoruz.

Yaptığımız her işte toplumsal değerlere büyük önem veriyoruz. Çalışmalarımızı Sadece faaliyet alanlarımızdan biri olan inşaat ile sınırlamadan, başta eğitim ve Çevre olmak üzere yaşadığımız topluma karşı sosyal ve manevi Sorumluluklarımızı da yerine getiriyoruz. Çünkü en iyi yatırımın geleceğe Yatırım yapmak olduğunun bilincindeyiz. içinde yaşadığımız toplumun eğitimli Nesillerle fark oluşturacağına inancımız sonsuz.

Çevreye saygılı, doğal kaynakları en iyi şekilde kullanan, insana değer veren İşbirliği içindeki firmaların da bu konulara önem vermesini sağlayan bir üretim Prensibiyle ilerliyoruz. Yamaçüstü İnşaat olarak, Türk insanının yaşam kalitesini Yükselten, hayata değer katan, güvenli, estetik ve fonksiyonelliği mükemmel Şekilde birleştiren, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş yaşam alanları Kurmaya devam edeceğiz.

2- YAMAÇÜSTÜ İNŞAAT TARİHÇE : Adını yeni Yamaçüstü evleri Koyduğumuz bu projede, eski Kestel'i koruyarak onun kıyılarına doğa ile barışık, Elit ve güvenli yerleşim alanları kurmak, binlerce farklı hayata dokunmaktır.

Kestel Muhsin tepe Yamaçüstü Evleri bizim için aynı zamanda bir keşif Yolculuğuydu hayata dokunmak adına, Yeni keşfimizde şehir hayatını Biçimlendiren gayri menkul geliştirme, vizyonumuzla, sürekli gelişen ve Büyüyen müşteri profilimizle sahip olduğumuz deneyimlerin ışığında sektörün Lokomotifi olmada aynı heyecan ve hızla yolumuza devam edeceğiz.

3.YAMAÇÜSTÜ İNŞAAT DEĞERLERİ : Yamaçüstü İnşaat olarak, faaliyet Gösterdiğimiz sektörlerde, birlikte çalıştığımız müşterilerimize ve iş Ortak Larımıza kattıklarımızla birlikte, koruduklarımız, geliştirdik lerimiz ve Yeniden Oluşturduk larımız ve oluşturacak larımız aracılığıyla toplumumuza Kattığımız Değerlerin bütünüdür Sahip olduğumuz tüm kaynakları müşterilerimizin İhtiyaçları, beklentileri ve Memnuniyetleri doğrultusunda kullanmak, Projelerimizle şehrin çevresel, Tarihsel ve kültürel dokusuna uyum sağlamak, Yönetici kadromuz, teknik ve İdari personelimiz ile çağın mimari gereklerini Yerine getirerek, hitap edilen Toplum değerlerine uygun yaşam alanları Üretmek, İleri teknolojiyi, doğru Çözüm ortaklarını, kaliteli malzeme Kullanımını, Titiz mimarlık ve mühendislik Hizmetlerini aynı potada eriterek, Tüm projelerimize uygulamak, Toplumsal Yaşam standartlarının İyileştirilmesine ve geliştiril mesine hizmet etmek Sürekli Üretkenlik Politikamızla yeni istihdam alanları oluşturarak, ekonomiye katkıda Bulunmak, Çarpık ve kaçak yapılaşmanın önüne geçmek için 'Kentsel Dönüşüm Projeleri'ne destek vermek Gerek doğal afetler gerek asayiş açısından güvenli Yaşam alanları inşa etmek

4. YAMAÇÜSTÜ İNŞAAT İLKELERİ : Sosyal ve manevi hayatı koruyarak Geliştirmek Hızlı ve kaliteli üretmek, yaşama Değer katmak Doğal dokuyu Korumak ve manevi yaşama saygı göstermek Hizmet sürekliliğini sağlamak ve Yaşama destek olmak Bina mimarı değil, Kaliteli yaşamı imar etmek.

5. KESTEL DE YENİ BİR SİTE PROJESİ ...HEM YAŞAM HEM YATIRIM FIRSATI , ARZULAYIN YAMAÇÜSTÜ EVLERİNDE SİZİNDE BİR EVİNİZ OLSUN... TATİLİNİZİ EVİNİZDE YAŞAYIN....

Yamaçüstü İnşaat San.Tic.Ltd.Şti. den kestel de özel sektörün en güzel yaşam Projelerinden biri modern Yamaçüstü evleri kestel de ilkkez yaşanacak yenilik Lerle standartları değiştiriyor seçim özgürlüğü farklı daire tasarımları etkileyici Çevre düzeni, geniş sosyal ve spor olanaklarıyla beklentilerin ötesinde bir yaşam Sunuyor . modern Yamaçüstü evleri gerçek fiyatla daha iyi bir hayat için.

MODERN ÇEVRE

Gölet ve Şelale koşu ve bisiklet yolu

Çardak, seyir terası, Market 24 saat güvenlik,

Açık ve kapalı oto park

MODERN ÇOCUK

Çocukların güven içinde kalacağı

Ve farklı olanaklarla mutlu olacağı

Kreş oyun ve park alanı.

MODERN YAMAÇÜSTÜ EVLERİ

Yüksek yaşam teknolojisine sahip modern Yamaçüstü evleri kestel de ilk kez Yaşanan bir yenilik. Her konutta yararlanılacak, modern bir hayatın getirdiği Konforlu, rahat ve kolaylıkların buluştuğu Yamaçüstü evleri, içinde etkin bir İletişim ve alış veriş portalı ayrıcalığı Sağlıyor Yamaçüstü Evleri Kestel Projesi YAMAÇÜSTÜ İNŞAAT SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. İHSAN AY Kestel/Bursa

Email: yamacustuinsaat@hotmail.com.tr



 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.