HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 26 EKİM 2024, CUMARTESİ

REİS Sedat Peker’den TUSAŞ saldırısı sonrası açıklama

24.10.2024 15:13
REİS Sedat Peker’den TUSAŞ saldırısı sonrası açıklama
REİS Sedat Peker’den TUSAŞ saldırısı sonrası açıklama
Reis Sedat Peker, Ankara'da TUSAŞ'ın yerleşkesine düzenlenen terör saldırısıyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.

Ankara TUSAŞ'ta gerçekleşen hain saldırı sonrasında birçok isimden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu isimlerden biri de Sedat Peker oldu.

Reis Sedat Peker, Ankara'daki TUSAŞ yerleşkesine düzenlenen terör saldırısının ardından sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Peker, "Bu tip olaylar devam ederse, vatandaşların sokağa dökülmesi çok uzun sürmeyecek" ifadelerini kullandı.

Peker, açıklamasında, polislerin ve askerlerin hedef alındığına dikkat çekerek, "Liderler olağanüstü durumlarda olağan dışı kararlar almak zorundadırlar. Türkiye, tarihinin en büyük tehlikesiyle karşı karşıya" dedi. Ayrıca, Cumhurbaşkanı'na seslenerek, güvenlik güçlerine destek verilmesi gerektiğini vurguladı.

Peker, "Eline bıçak alan psikopatların polisleri kovaladığı görüntüler teröristlerin iştahını kabartır" diyerek, devletin güvenlik kadrolarına özgüven verilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet diledi.

Peker, bu adımların devletin güvenlik güçlerine özgüven kazandıracağını ve vatandaşların huzur içinde yaşamalarını sağlayacağını ifade etti. Aksi takdirde, kaos ortamının hem iç hem de dış düşmanlar için fırsat yaratabileceğini dile getirdi. TUSAŞ'a yapılan saldırıda hayatını kaybeden şehitler için de rahmet diledi.

HABER-MUHARREM DEĞİRMEN / 3. GÖZ HRA

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.