HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

İŞ ARAYAN HERKES KÜLTÜR VE GENÇLİK MERKEZİNE

12.09.2024 14:20
İŞ ARAYAN HERKES KÜLTÜR VE GENÇLİK MERKEZİNE
İŞ ARAYAN HERKES KÜLTÜR VE GENÇLİK MERKEZİNE
Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası, Orhangazi Belediyesi ve İŞKUR 'un ortak organizasyonu ile 2. Si gerçekleştirilecek "ORHANGAZİ İSTİHDAM BULUŞMALARI" etkinliği 16-17 Eylül tarihlerinde Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezinde gerçekleştirilecek.

İstihdamı artırmak ve iş arayan vatandaşlara yeni fırsatlar sunmak amacıyla Kültür ve Gençlik Merkezinde yapılacak organizasyonda Orhangazi'de bulunan 27 firma Stant açıyor.

İşverenler ile iş arayanları bir araya getirerek istihdam olanaklarını genişletmeyi hedefleyen etkinliğin ilk günü 16 Eylül Pazartesi günü saat 10:00 'da yapılacak açılış ile birlikte stantlar ziyaret edilmek üzere vatandaşları bekleyecek.

Tüm vatandaşları Kültür ve Gençlik merkezine davet eden yetkililer, iş arayanların istedikleri firmaların stantlarını ziyaret ederek başvuru formlarını doldurabileceklerini ve çalışma şartları hakkında detaylı bilgi alabileceklerini ifade ettiler.

İnsan Kaynakları yetkilileri ile birebir görüşme imkânı yakalayan vatandaşlar, aynı zamanda 27 firmayı bir arada bulabilecekler.

İlçemizin önemli sanayi kuruluşlarının İnsan Kaynakları yetkililerinin katılacağı, tek bir noktada iş başvuruların yapılabileceği ve görüşmelerin gerçekleştirilebileceği fuara tüm iş arayanlar davet ediliyor.

Haber-Muharrem Değirmen / 3. GÖZ HRA

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.