HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 16 EYLÜL 2024, PAZARTESİ

DEMETER VE OSMANGAZİ BELEDİYESİ KADINLARI BULUŞTURDU

12.08.2024 12:10
DEMETER VE OSMANGAZİ BELEDİYESİ KADINLARI BULUŞTURDU
DEMETER VE OSMANGAZİ BELEDİYESİ KADINLARI BULUŞTURDU
Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Demeter Eşitlikçi Kadınlar Derneği işbirliğinde 'Bursa Kadın ve Yaşam Forumu' düzenledi.

Osmangazi Belediyesi, kadınların kaynaşmasını ve bir arada hareket etme olgusunu pekiştirmek adına için Demeter Eşitlikçi Kadınlar Derneği ile Bursa Kadın ve Yaşam Forumu'nu Merinos Park'ta gerçekleştirdi.

Kadınlara özel olarak gerçekleştirilen forum 17.00'de başladı. Kadınlar burada Taş Boyama Atölyesi, Resim Atölyesi, Doğanın Dili Geri Dönüşüm Atölyesi ve Doğaçlama Atölyesi gibi etkinliklerde de yer aldı.

Demeter Eşitlikçi Kadınlar Derneği Başkanı Nilgün Arslanoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 "BU FORUM SENİN SEYİRCİ OLMA İÇİNDE OL DEDİK;

Şehrimizde bulunan toplumum her kesiminden kadınlarla bir araya gelerek kaynaşıp ,dayanışmayı ve bir arada hareket etme olgusunu pekiştirmek;çeşitli atölye ve interaktif söyleşilerle kadınlarda sıklıkla görülen kanser türlerini ve kadın hakları konularında katılımcıları bilgilendirmek ,farkındalık kazandırmak amacıyla  gerçekleştirdiğimiz Bursa Kadın ve Yaşam forumumuza, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'a,Belediye Başkan Yardımcıları'na  ve Kültür Müdürlüğü'ne etkinliğin gerçekleşmesine destek oldukları  için teşekkür ediyoruz.

Etkinligimizi önemli bulup izlemeye gelen Mudanya Belediye Başkanımız Deniz Dalgıç'a, atölye eğitmenlerimize ,konusunda uzman doktorlarımıza ,Bursa Barosu'ndan  avukat arkadaşlarımıza,psikolog ve sosyolog arkadaşımıza, sesiyle geceye renk katan arkadaşımıza ,Mudanya Ritim Grubu'na,tiyatro hocamıza ve tabiki siz kıymetli katılımcılara Demeter Eşitlikçi Kadınlar Derneği olarak teşekkür ediyoruz."

Haber-Özge DEMİR / 3. GÖZ HRA

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.