HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 16 EYLÜL 2024, PAZARTESİ

Dinçer Başkandan örnek protesto

15.08.2024 15:22
Dinçer Başkandan örnek protesto
Dinçer Başkandan örnek protesto
Yıllardır kimsenin ağzını açmadığı ve tepki göstermediği Gemlik Gübre fabrikasına Ziraat Odası Başkanı Dinçer Dimrit öncülüğünde protesto gerçekleştirildi. İznik Gölü'nden su çeken Gemlik Gübre'nin geçtiğimiz günlerde filtre değişikliği gerekçesi ile göl içine uzanan tahliye borusunu uzatması üzerine Ziraat Odası bölgeye bir pankart asarak duruma tepki gösterdi.

Ziraat Odası Başkanı Dinçer Dimrit, atalarımızdan kalan gölün kuruyup heba olup gitmesine asla gönlümüz razı değil dedi. Dinçer Dimrit, bizler de gölümüzü çocuklarımıza miras bırakacağız. Orhangazimiz'in bu önemli değerine sahip çıkmamız gerektiğine inanıyorum dedi. Dinçer Dimrit, açıklamasında ayrıca Gemlik Gübre tarafından gölden çekilen suyun nerelerde ne miktarda kullanıldığının da açıklanmasını istediklerini belirtti.

Düzenlenen eyleme CHP Orhangazi İlçe Başkanı Berna Çakır, Orhangazi Bursasporlular Dernek Başkanı Ender Kurban, Muhtarlar Dernek Başkanı Kadri Ergen, Hürspor Kulüp Yöneticileri ile mahalle muhtarları katıldılar. 3. GÖZ HRA

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.