HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Av. Ayşe Aydemir Gölbahçe’nin Sanat Köşesine Hayran Kaldı

08.07.2024 10:54
Av. Ayşe Aydemir Gölbahçe’nin Sanat Köşesine Hayran Kaldı
Av. Ayşe Aydemir Gölbahçe’nin Sanat Köşesine Hayran Kaldı
Marmara Bölgesinin en huzurlu mekanlarından biri olan Gölbahçe, sanat köşesiyle de büyük ilgi çekiyor. İznik Gölünün sefasını süreceğiniz en güzel ve en doğal tesislerden olan Gölbahçe, kahvaltısı, organizasyonları ve mantısıyla öne çıksa da sanat köşesinin ünü Gölbahçe'yi geçmeye başladı.

Çelik Ailesinin işlettiği Gülbahçe'de gün batımını seyretmenin keyfinin yanı sıra sanat köşesindeki hediyelik eserlerden kendinize ve dostlarınıza güzellik yapmanız mümkün. Gölbahçe Tesislerinin hizmet ve huzuruna tam not veren Av. Ayşe Aydemir, sanat köşesi için de "Eşsiz bir güzellik. El emeği ve çini sanatlarının büyüsüne kapılıyorsunuz." Diyerek hayranlığını gizleyemedi. Tesisin işletmecisi ve de Halk Eğitim Merkezi Çini Sanatları Hocası olan Nazan Çelik, sanat köşesini başlangıçta elindeki eserleri sergilemek için açtığını fakat büyük ilgi görmesi nedeniyle de satışa açmak zorunda kaldıklarını, Av. Ayşe Aydemir gibi sanatsever müşterileri geldiğinde ilk iş olarak sanat köşesini gezdiklerini ve memnuniyetlerini dostlarına iletmeleri neticesinde her geçen gün ilginin katlanarak arttığını belirtti. 3.Göz Hra

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.