HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 01 TEMMUZ 2024, PAZARTESİ

Gazi'den Gazze'ye bir nefes konferansı bu akşam

27.06.2024 13:05
Gazi'den Gazze'ye bir nefes konferansı bu akşam
Gazi'den Gazze'ye bir nefes konferansı bu akşam
Gazi'den Gazze'ye Bir Nefes konulu konferansı Orhangazi'de bir grup sivil inisiyatif oluşumu organize edecek. Organizasyon için günlerdir bir çalışma yürüten sivil inisiyatif grubu bu akşam M.Turgut Ünlü Açıkhava Tiyatrosu'nda Türkiye'nin bir çok önemli ismini bir araya getiriyor. Konferans 27 Haziran 2024 Perşembe saat 21.00'de başlayacak.

Sivil İnisiyatif tarafından düzenlenecek olan Konferansa Dursun Ali Erzincanlı, son günlerde televizyonlarda ve sosyal mecrada özellikle Gazze konusunda ortaya koyduğu görüşlerle binlerce insanın beğenisini kazan Ayçin Kantoğlu, Said Ercan gibi isimlerin yanı sıra Kazım Albayrak, Yakup Köse ve Ercan Çiftçi gibi isimler de Gazi'den Gazze'ye Bir Nefes buluşmasında Orhangazililer'e İsrail'in katliamlarını ve Filistin direnişini anlatacaklar.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.