HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 27 EYLÜL 2024, CUMA

Şükrü Başkandan büyük Destek

23.05.2024 12:37
Şükrü Başkandan büyük Destek
Şükrü Başkandan büyük Destek
Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren Borusan Port'un sendikalı oldukları için işten çıkarttıkları Liman İş Sendikasına bağlı işçilere destek verdi. 3. Göz Medya'nın Genel Koordinatörümüz İrfan Aydın Modorötörlüğünde Borusan Port Fabrikası önünden gerçekleştirdiği canlı yayına katılan Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren; "Sendika ile işverenin iletişim kapılarını kapatmamalarını temenni ediyor, sürecin olumlu bir şekilde sonuçlanmasını bekliyoruz. 

3. Göz Medya'nın Genel Koordinatörümüz İrfan Aydın'da yapılan canlı yayında; "İşçi Çocukları da İşveren Çocukları Kadar Sevimlidir!

Borusan Port yönetiminin işçi kıyımları en çok da çocukları etkiliyor. Liman İş Sendikasının işçilerin haklarını savunmasına engel olunmak için Borusan Port senfoni orkestrası kurunca Liman İş de işçilerden yeni bir senfoni orkestrası kurarak farklı bir eylem kararı aldı. Liman İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Musa Kizir ve Borusan Port işçileri Haklı Olanın Cesur Sesi İrfan Aydın ile Sansürsüz Canlı Yayında. bu kez stüdyoyu Borusan Port önüne taşıdık" dedi.

Haber-Muharrem DEĞİRMEN / 3. GÖZ HRA
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.