HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 27 TEMMUZ 2024, CUMARTESİ

Bir Topun Peşinde Kaleci Akademisi

31.05.2024 12:25
Bir Topun Peşinde Kaleci Akademisi
Bir Topun Peşinde Kaleci Akademisi
Orhangazi futbolunun bir adım daha ileriye gidebilmesi için Bir Topun Peşinde Kaleci Akademisi kuruluşumuzun planlamasını yaptık. "Bir Topun Peşinde" benim sosyal medya üzerinde hatırı sayılı bir takipçi kitlemin bulunduğu sayfamın ismi. Bu şekilde açmamızın nedeni platform üzerinden daha fazla kitleye ulaşabilmek. Güncel dönemde sosyal medyanın kullanımı oldukça önemli olmaya başladı. Biz de gelişim gösteren kalecilerimizi daha iyi servis edebilmek ve bir yerlere getirebilmek için sosyal platformanlarda gelişimlerini paylaşmaktayız.

Bu ilçe altyapı bakımından hiçbir zaman dışarıya bağımlı olmadı. Bir şekilde kendi evlatlarına dönerek başarı sağlamayı başardı. Futbolda antrenman metodları her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Bu gelişimden oyuncu kardeşlerimiz kaleci kardeşlerimize göre daha çok haberdar oluyor. Biz de bu akademiyi kurarak hem temel eğitim konusunda hem de yarışmacı grupta olan kaleci kardeşlerimize yenilikçi eğitim vermeyi ve gelişmelerine yardımcı olmayı amaçlıyoruz. BTP Kaleci Akademisi olarak amacımız önce iyi bireyler daha sonrasında başarılı sporcular yetiştirmek.

Aramıza katılmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

Cemal ZEYBEK: 0 543 699 61  60

Semih YAREN: 0 555 032 43 80

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.