HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 27 EYLÜL 2024, CUMA

Orhangazi'yi Dolandırıcı Cennetine Döndürdüler!

Sansürsüz Ters Köşe'de Orhangazi adına önemli, mesajlar verildi
 
31.05.2024 11:20
Orhangazi'yi Dolandırıcı Cennetine Döndürdüler!
Orhangazi'yi Dolandırıcı Cennetine Döndürdüler!
3. Göz TV'nin fenomen programı İrfan Aydın ve Yüksel Akbayrak'la Sansürsüz Ters Köşe yine gündemi belirleyerek konuşulmayanları konuştu. Son zamanlarda özellikle Orhangazi başta olmak üzere bölgemizde tefecilerin, dolandırıcıların Orhangazi'yi merkez tutmalarına değinen Gazeteci İrfan Aydın; "Bizler kamu adına gazetecilik görevimizi yerine getirerek kararlılıkla olayların üzerine gidiyoruz. Adli merciler ve kolluk görevlilerine de gereli durumları bildirerek hem mağduriyetlerin giderilmesini hem de kamu adına gazetecilik görevini yerine getiriyoruz. Çok şükür Orhangazi artık eski Orhangazi değil. Başta Kaymakam Beyimiz olmak üzere Orhangazi Adliyesinde adalet üzerine hareket eden Sayın Başsavcımız ve ekibi, Emniyet Müdürümüz ve Jandarma Komutanımız ile Orhangazi nefes almaya başladı. bizim yıllardır söylediğimiz Orhangazi'mizin bilinçli olarak yönetilemez haline getirilmesi ve yönetim boşluğu çok şükür bu dönem ortadan kalktı" dedi.

AYDIN: "BİZ VAZİFEMİZİ YAPMAYA DEVAM EDDECEĞİZ"

Araştırmacı Gazeteci İrfan Aydın; "Son yıllarda Orhangazi ve bölgesinde artış gösteren suç örgütleri ya da taşeron örgüt yapılanmaları nedeniyle bölgemiz adeta DOLANDIRICI CENNETİ! olarak anılır oldu. Tefecilerden dolandırıcılara kadar her alanda faaliyet gösteren gayrimeşru yapılanmalara DUR! deme zamanı gelmedi mi!? Unutmayınız ki mafya türü yapılanmalar korkudan beslenirler. Lütfen en az namussuzlar kadar cesur olun ki evlatlarınız bu yapıların kurbanı olmasınlar. 3.Göz Medya her daim Haklı Olanın Cesur Sesi olmaya devam edecektir. destek sizden, cesaretle olayların üzerine gitmek bizden. Haklı Olun, Cesur Sesiniz Olalım" dedi.

Programın tamamını facebokk İrfan Aydın 3. Göz sayfasından izleyebilirsiniz…

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.