HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 27 TEMMUZ 2024, CUMARTESİ

ORHANGAZİ TSO 4. SATINALMA GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

11.06.2024 12:02
ORHANGAZİ TSO 4. SATINALMA GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
ORHANGAZİ TSO 4. SATINALMA GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası; ilçede faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının satın alma personelleri ile oda üyelerini bir araya getirdiği "Satınalma Günleri" etkinliğini 5-6 Haziran tarihlerinde oda hizmet binasında gerçekleştirildi.

Sanayiciler ile oda üyeleri arasındaki ticari faaliyetleri arttırmak için yapılan ve yoğun ilgi gören etkinlikte firmalardan; Döktaş Dökümcülük, Hektaş Ticaret, Mavitec Makine, Sirena Marine, Zeytursan Gıda, Aka Otomotiv, Asil Çelik, Bamesa Çelik, Cargill Gıda, Kırpart Otomotiv ve Ormo Yün İplik firmalarının satın alma personelleri katılım sağladı.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası üyesi KOBİ'ler ile ilçemizde bulunan sanayi kuruluşlarıyla çalışmasına imkân tanıyacak ortam oluşturmak, sanayi kuruluşlarının ihtiyacı olan ürün ve hizmetler hakkında, her sektörden firma ile görüşmeler yapabilme imkânı yakalamasına olanak sağlayan etkinlikte yaklaşık yüz iş görüşmesi gerçekleştirildi.

Üyelerimiz Arasındaki Ticari İlişkilerin Artmasını Önemsiyoruz

 "Satınalma Günleri" etkinliği ile ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Erol Hatırlı; Bilindiği üzere üyelerimiz aralarındaki ticareti geliştirmek ve ilçe ekonomimizin gelişmesini, Ticaret ve Sanayi Odası olarak oldukça önemsiyoruz.

4.sünü gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonda; ikili iş görüşmeleriyle, üyelerimizi aynı masada bir araya  getirmiş bulunuyoruz.

Üye ziyaretlerimizde aldığımız talepler ve meslek komite toplantılarımızdan çıkan sonuçlara istinaden tekrarlanması istenilen etkinliğimizin gerçekleşmesinde emeği olan sanayi kuruluşlarımızın Genel Müdürlerine, Satın alma yetkililerine, etkinliğe katılan üyelerimize ve "Satınalma Günleri" etkinliğinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyelerimiz M.Yüksel Çoklar ile R.Gökay Paçin'e teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

Toplantıların Sonuçlarından Herkes Memnun

Türkiye genelinde örnek proje olan ve ilçenin kendi ekosistemini yaratması açısından oldukça önemli olan ve yerel işletmelerin desteklenmesini amaçlayan "Satınalma Günleri" etkinliği programa katılan herkes tarafından takdir görüyor.

Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan firmalar organizasyondan oldukça memnun kaldıklarını ifade ederken emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler. Haber-Muharrem Değirmen / 3. Göz HRA

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.