HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 01 TEMMUZ 2024, PAZARTESİ

Orhangazi Bursasporlularda Ender Kurban dönemi

26.06.2024 13:42
Orhangazi Bursasporlularda Ender Kurban dönemi
Orhangazi Bursasporlularda Ender Kurban dönemi
Orhangazi Bursasporlular Derneği'nin Olağan Genel Kurul toplantısı Kültür Merkezi'nde yapıldı. Derneğin yeni başkanı, Ender Kurban oldu. Derneğin kongresinde ise eski başkanlara teşekkür plaketi verildi.

1997 yılında kurulan ve yıllardır Orhangazi'deki faaliyetlerini ara vermeden sürdüren Orhangazi Bursasporlular Derneği'nin Olağan Genel Kurul toplantısı Kültür Merkezi'nde yapıldı. Siyasiler, STK temsilcileri, spor dünyasının önde gelen isimleri ile önceki dönem belediye başkanı Neşet Çağlayan'ın da katıldığı kongrenin divan başkanlığın eski İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Salih Turgut Mete yaptı.

Eski başkanlara plaket

Kongrede Kurucu başkan Veysel Kılıçlar'ın yanı sıra geçmiş dönemde Dernek başkanlığı yapmış olan bir çok isim de yer aldı. Bursasporlular Derneği yönetimi, eski başkanlara emeklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Divan Başkanı Salih Turgut Mete, daha sonra kongreye katılan siyasilere teker teker söz verdi. Eski başkanların yaptığı konuşmaların ardından ise yönetim seçimlerine geçildi. Bursasporlular Derneği'nin kongresinde tek aday olan Ender Kurban derneğin yeni başkanı seçilirken yeni yönetimi de belirlendi.

İşte yeni yönetim

1. Ender Kurban

2. Sinan Durbak

3. Harun Şentürk

4. Sami Rençber

5. Çağlar Yalçın

6. Özbay Öztürk

7. Mahmut Öztürk

8. Gökhan Tezel

9. Ali Osman Dönmez

Denetleme Kurulu

1. Recep Turgut

2. Salih Yılmaz

3. Müjdat Gürsoy

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.