HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 27 TEMMUZ 2024, CUMARTESİ

CHP Orhangazi Büyükşehir Üyeleri ile Bursa’daydı

31.05.2024 11:47
CHP Orhangazi Büyükşehir Üyeleri ile Bursa’daydı
CHP Orhangazi Büyükşehir Üyeleri ile Bursa’daydı
CHP Orhangazi İlçe Başkanlığı İlçe Başkanı Berna Çakır, Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Gökhan Metin ve Mustafa Arslan ile beraber Bursa Büyükşehir İştiraklerini Ziyaret

Özellikle Büyükşehir Meclisinde Gökhan Metin ve Mustafa Arslan'ın varlığı işe Orhangazi'nin talep ettiği birçok eksiğin gelmesinin takibi e daha iyi yapılarak gelmesi sağlanacak. Gençlik ve spor, Besaş- Kültür Merkezi-Burulaş konularındaki Orhangazililerin beklentileri Büyükşehir Meclisinde Başkan Mustafa Bozbey'e iletilip çözülmesi noktasında Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Gökhan Metin ve Mustafa Arslan'ın da konuyu sıcak tuttuğu biliniyor.

Orhangazi CHP İlçe Başkanı Berna Çakır Besaş'ın Orhangazi'ye gelmesi için yapılan görüşmede Orhangazi halkının böyle bir talebi olduğu ve bu talebin yerine getirilmesi için yapılabilecekleri Besaş Genel Müdürü İbrahim Alpay Demirbaş ile görüştü.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Başkanı Gökay Azak ile Orhangazi Kültür Merkezi'nin daha verimli kullanılması ve çevre düzenlemesinin yapılmasını, Ulaştırma Daire Başkanı Rüştü Şanlı ile Burulaş'ın Orhangazi de yapabileceği faaliyetleri istişare eden Berna Çakır ve Yönetimi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ali Alper'i ziyaret etti.

Ziyaretlerde Orhangazi'ye yapılacak olan hizmetlerin artarak devam etmesi için çalıştıklarını dile getiren CHP İlçe Başkanı Berna Çakır; halkımızın isteklerini Daire Başkanlarımıza ilettik, Büyükşehir Belediyemiz Orhangazi için çalışmaya devam edecek. Orhangazimiz şimdiye kadar en iyisini hak ediyor ancak karşılık bulamıyordu, bundan sonra istekleriniz karşılık bulacak çünkü artık Cumhuriyet Halk Partili bir Büyükşehrimiz var, artık Mustafa Bozbey ve artık biz varız!" diyerek Orhangazi için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Haber-Muharrem Değirmen / 3. Göz HRA

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.