HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

ORHANGAZİ 15 TEMMUZ’U UNUTMADI

16.07.2024 00:50
ORHANGAZİ 15 TEMMUZ’U UNUTMADI
ORHANGAZİ 15 TEMMUZ’U UNUTMADI
15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Programları kapsamında,  15 Temmuz 2016 'daki darbe girişiminin 8. yıl dönümünde Orhangazi Cumhuriyet Alanında anma programı düzenlendi.Başta ilçe protokolü olmak üzere  çok sayıda davetlinin katıldığı  programda o gün yaşananlar tekrar hafızalarda canlandırıldı, hayatını kaybeden şehitlerimiz için dualar edildi, Kuranı Kerim okundu.

Şehit Erhan Öztürk önünden Mehter takımı eşliğinde ki yürüyüş ile başlayan etkinlikler Cumhuriyet alanında devam etti. Buradaki programa Orhangazi Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Gazilerimiz,  Belediye başkanı Bekir Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Enis Tekgül, AK Parti ilçe başkanı Gökhan Ulusu, MHP ilçe başkanı Halil Bozoğlu, İYİ Parti ilçe başkanı Yasin Bektaş, İlçe Jandarma komutanı Selim Kurtoğlu, İlçe emniyet Müdürü Ümit Güner, Muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhuriyet alanında Kuran- Kerim okunması ile başlayan programda  15 temmuz gecesi yaşananların gösterimi yapılarak o gece yeniden hafızalarda canlandı.

Orhangazi Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Belediye başkanı Bekir Aydın bir konuşma yaparak, ortak bir dille 15 temmuz şehitlerini andı ve bir kez daha darbe girişimine sebep olan başta Fethullahçı terör örgütü olmak üzere saldırıları düzenleyen destekçilerini ve tüm terör örgütlerini lanetleyip birlik beraberlik mesajı verdiler.

Daha sonra program kapsamında sahne alan sanatçılar 15 temmuz gününe özel parçalar okudular.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.