HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 16 EYLÜL 2024, PAZARTESİ

Annesiz kalan yavru kedileri şırınga ile besliyor

Hürriyet Mahallesi Muhtarı ve Hürspor Başkanı İlhami Akdağ'dan örnek davranış
 
27.07.2024 18:40
Annesiz kalan yavru kedileri şırınga ile besliyor
Annesiz kalan yavru kedileri şırınga ile besliyor
Bursa'nın Orhangazi ilçesinde annesiz kalan 6 yavru kediyi şırınga ile besleyen hayvansever vatandaş Hürriyet Mahallesi Muhtarı ve Hürspor Başkanı İlhami Akdağ duyarlılığı ile örnek oluyor. Orhangazi İlçe Stadyumunda anneleri ölen ve sahipsiz kalan kediler bir vatandaşın Muhtar Akdağ'a durumu bildirmesi ile Hürriyet Mahallesi Muhtarlığında koruma altına alındı. Muhtarlık binasında daha gözleri bile açılmayan 6 yavru kediyi sahiplenen Hürriyet Mahallesi Muhtarı ve Hürspor Başkanı İlhami Akdağ, kedileri veterinere götürerek önce sağlık kontrolünden geçirtti ardından da verilen mama ile şırınga ile beslemeye başladı.

Annesiz kalan 6 yavru kediye gözü gibi bakan Muhtar İlhami Akdağ, onları sabah, öğlen ve akşam şırınga ile süt vererek besliyor. Sahipsiz kedilerin ihtiyaçlarını gidermeye çalıştığını belirten Akdağ, ''Anneleri ölmüş. Duyarlı bir vatandaşımızın muhtarlığımıza bildirmesi ile ben de elimden geldiğince onlara sahip çıkmaya çalışıyorum. Sabah, öğlen ve akşam şırınga ile sütlerini veriyorum. Büyüdüklerinde ise sahiplendirerek canlarımızın hayatta kalmalarına katkı sunmaya çalışacağız. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı canlarımıza sahip çıkmaya davet ederken özellikle bu aşırı sıcaklarda ev ve iş yerlerimizin önüne birer kap su koyarak onlara hiç olmazsa böyle destek olalım'' diyerek çağrıda bulundu.

3. GÖZ HRA  Muharrem Değirmen ÖZEL HABER

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.