HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 16 EYLÜL 2024, PAZARTESİ

Gelecek Partisi’nden AK Parti’ye geçiş iddialarına yalanlama

12.08.2024 12:24
Gelecek Partisi’nden AK Parti’ye geçiş iddialarına yalanlama
Gelecek Partisi’nden AK Parti’ye geçiş iddialarına yalanlama

Gelecek Partisi Siyasi İlişkiler ve İçişleri Başkanı İzzettin Küçük, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti'ye geçeceğine dair iddiaları yalanladı.  Gelecek Partisi Siyasi İlişkiler ve İçişleri Başkanı İzzettin Küçük, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti'ye geçeceğine dair iddiaları yalanladı. Kanal 16'ya konuşan Küçük, "Partinin 2 numaralı ismi olarak, bu iddianın tamamen asılsız ve mesnetsiz olduğunu söyleyebilirim" dedi. Küçük, Türkiye'nin içinde bulunduğu koşullar gereği, tüm partilerle görüştüklerini belirtti. 

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti'ye geçeceği iddiaları, siyaset gündemine bomba gibi düştü. Davutoğlu, henüz bu iddiayı yalanlamazken, Gelecek Partisi cephesinden açıklama geldi. Kanal 16'ya konuşan Gelecek Partisi Siyasi İlişkiler ve İçişleri Başkanı İzzettin Küçük, "Öyle bir şey yok. Bunlar aslı, astarı olmayan, mesnetsiz iddialar. Umutlarını, gerçekmiş gibi gösterenlerin iddialarıdır bunlar" dedi. Gündemlerinde sadece Türkiye'nin sorunları çözecek eylem planı olduğunu belirten Küçük, "Elbette siyaset diyalog ve uzlaşma sanatıdır. Ancak partinin iki numaralı ismi olarak, Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti'ye geçmeyeceğini kesin olarak söyleyebilirim"  dedi.

"AK PARTİLİLERLE GÖRÜŞÜYORUZ" 

Küçük, Türkiye'nin çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ve Gelecek Partisi'nin de her siyasi parti lideriyle görüştüğünü anlatarak, şöyle devam etti: "Türkiye gerçekten çok sıkıntılı bir dönemden geçiyor ve arada millet eziliyor. Bu nedenle diyalog yolunu kapatmamak gerekir. Yarın İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, ertesi gün de Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, Sayın Davutoğlu'nu ziyaret edecek. AK Partililerle de görüşüyoruz. Ancak Türkiye'nin sorunlarını konuşuyoruz. Gelecek Partisi, yeni kurulmuş bir siyasi hareket olmasına rağmen, Türkiye tasavvurunu, dünya uygarlığı fikrini çok güçlü bir şekilde temsil ettiği için, görüşmelerimiz çok fazla. Gelecek Partisi'nin ufku çağdaş uygarlığa en yakın parti olduğu için, görüşme trafiğimiz hızlandı, daha da hızlanacak".

Haber: Mustafa ÖZDAL - kanal16haber.com


Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.