HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 16 EYLÜL 2024, PAZARTESİ

KARACAKAYA SU BAYİİ DUALARLA HİZMETE AÇILDI

28.08.2024 12:56
KARACAKAYA SU BAYİİ DUALARLA HİZMETE AÇILDI
KARACAKAYA SU BAYİİ DUALARLA HİZMETE AÇILDI
Orhangazi yeni bir su bayii olan karacakaya Fabrikan Halka Gel Al satış noktasına kavuştu. Karacakaya Fabrikadan Halka Gel Al satış noktası Arapzade Mahallesi Santral yolu 3 Nolu Sokak üzerinde düzenlenen görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Orhangazi'de Arapzade Mahallesi (Cafe Corner ) karşısında hizmete giren ve işletmeciliği Rabia Kara tarafından yapılacak olan Karacakaya Fabrikadan Halka Gel Al Satış Noktası düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi. Karacakaya Gel Al satış Noktası açılış törenine İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Yasin Bektaş, CHP İlçe yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri STK temsilcileri İş adamları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış ikramlarla son buldu. 3. GÖZ HRA
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.