HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

Yalova'nın "Dilan Polat'ı' da Serbest Bırakıldı!

09.09.2024 15:26
Yalova'nın "Dilan Polat'ı' da Serbest Bırakıldı!
Yalova'nın "Dilan Polat'ı' da Serbest Bırakıldı!
Aylardır ülke gündemini meşgul eden Polat çiftinin milyar dolarlık kara para faaliyetleri ve onlar için istenen cezayı konuşurken bir anda Dilan Polat ve eşi Engin Polat dahil tüm zanlıların serbest bırakıldığı haberi ile kamuoyu şok oldu.

Benzer bir olay da Yalova'da yaşanıyor. 2015 yılında yaptığı basın açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "Fethullahçı Törör Örgütü mensuplarına SOYKIRIM uygulamak iddiasıyla Lahey Adalet Divanına şikayet ettiğini" ballandıra ballandıra anlatan ve 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası bir anda Yalova ekonomisine yön verecek şekilde finansal yatırımlar ortaya koyan Kudu İnşaatın sahibi Kani Kudu, haberimiz sonrası yapılan operasyondan da tutuksuz yargılanmak suretiyle serbest bırakıldı.  AKPli siyasetçiler dahil Yalova siyasetinin (CHP dahil) önemli finansal aktörlerinden biri olan Kani Kudu, Yalova basınının büyük bir bölümünü de maaşa bağladığı öğrenildi.

FETÖ'nün Konteyner Paraları mı AKlanıyor!?

Yaklaşık üç yıl önce bölgeye üç konteyner PKK -FETÖ parasının serbest bölge üzerinden içeri sokulduğuna yönelik Gazetemizin istihbarat servisine ulaşan ihbar üzerine bölgedeki olağanüstü finans hareketlerini takip etmeye başladığımız süreçte dikkatleri üzerine çeken KUDU İNŞAATın Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Lahey'e fethullahçılara SOYKIRIM yapma iddiasıyla şikayet ettiği bilgisine ulaştık. FETÖ bağlantısı saklanamaz bir hakikat olan Kani KUDUnun sözde itirafçı olarak 15 Temmuz darbe girişimi sonrası serbest bırakılmıştı. Şimdilerde ise bölge siyasetini, basını ve sivil toplum kuruluşlarını şaibeli ve kaynağı açıklanamayan sermayesi! ile yönlendiriyor.

Altın Soru Şu! " Bank Asya'ya mecburiyet karşılığı üç beş kuruş yatıran binlerce bu ülkenin namuslu, vatanperver evladı "FETÖ" bağlantısı iddiasıyla yıllardır mahpus yatarken FETÖnün konteyner paralarını AKlayanların"YATIRIMCI İŞADAMI " diye lanse edilip adliyelerden kahraman! gibi çıkmalarını kim nasıl izah edecek!! Konunun takipçisi olacağız.

3.Göz Özel Haber: İrfan Aydın

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.