HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 16 EYLÜL 2024, PAZARTESİ

Teşekkürler Orhangazi Devlet Hastanesi

26.08.2024 14:10
Teşekkürler Orhangazi Devlet Hastanesi
Teşekkürler Orhangazi Devlet Hastanesi
Orhangazi Belediyesi geleneksel sünnet şölenine katkı ve özverileri nedeni ile Orhangazi Devlet Hastanesi Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ferit Alaybeyoğlu başta olmak üzere Üroloji kadrosunu teşekkür plaketi ile ödüllendirdi.

Düzenlenen sünnet şöleninde Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, çocukların sünnet olma sürecinde emeği geçen Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ferit Alaybeyoğlu, Üroloji Doktoru Op. Dr. İnan Kesgin, Anestezi Doktorları Uzm. Dr. Esin Oğuzhanoğlu ve Uzm. Dr. İshak Kalkavan' a Belediye Başkanı Bekir Aydın tarafından plaket takdim edilerek Hastane yönetimi ve çalışanlarına teşekkür etti.

Orhangazi Devlet Hastanesi Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ferit Alaybeyoğlu yaptığı açıklamada; "Hastanemiz tarafından sünnetleri yapılan çocuklarımızın  Orhangazi Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şölenine hekimlerimizle birlikte iştirak ettik.Çocuklarımızın sünnet olma sürecinde emeği geçen Üroloji uzmanımız Sn.İnan KESGİN'e, Anestezi uzmanlarımız Sn.Esin Oğuzhanoğlu ve Sn. İshak KALKAVAN'a, Tüm ameliyathane ve cerrahi servis  hemşire ve personellerine teşekkür ederim.Biz büyük bir aileyiz…" ifadelerine yer verdi. 3. Göz HRA

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.