HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Çelik'ten Renk Boyar'a Tam Not

08.07.2024 10:45
Çelik'ten Renk Boyar'a Tam Not
Çelik'ten Renk Boyar'a Tam Not
Bölgemizin en önemli yatırım koordinatörlerinden Halil İbrahim Çelik, Renk Boyar Tesislerini gezerek işletme sahibi Osman Osmanoğlu'ndan tesis hakkında bilgi aldı. Metal toz boyada bölgenin en iddialı firmalarının başında yer alan Renk Boyar Tesisleri Orhangazi sanayisine yeni bir soluk aldırıyor.

tecrübe ile gelen Kalite

RENK BOYAR STATİK BOYA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Renk Boyar Elektrostatik Toz Boyama & Kumlama Entegre Proje Gebze Tesisi olarak 4.500m² Açık ve 3500m² Kapalı alanı olan Fabrika ve Orhangazi'de de 1.500m² Açık ve 2500m² Kapalı alan ile en iyi hizmeti vermek için projelerinizde sizlere çözüm ve iş ortağı için en doğru adres olarak öne çıkmaya başladı. Entegre Tesisinde uzman olan ekiple müşterilerine Elektrostatik Toz Boya, Yaş Boya ve Kumlama ihtiyaçlarına cevap vermekte. Temel olarak tesiste Otomotiv, Reklam, İnşaat, Makine ve Elektrik sektörlerinde hizmet vermektedir.

RENK BOYAR'da Neler Yapılıyor?

Gebze teislerinde 4500 metrekare açık, 3500 metrekare kapalı alan, Orhangazi'de de 1.500m² Açık ve 2500m² Kapalı alan üzerine kurulu fabrikada müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için 7/24 çalışmakta ve bir telefon kadar uzağınızda.

Statik Toz Boyama

Boyanacak malzemenin büyüklüğüne göre otomatik boyama makinesi yada askıda manuel olarak en etkin şekilde boyanması sağlanmaktadır. 3.Göz Hra


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.