HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 01 EKİM 2024, SALI

Şimdi değilse ne zaman?

30.09.2024 14:10
Şimdi değilse ne zaman?
Şimdi değilse ne zaman?
Hüseyin Gülüşün dolunayı Hasan Nasrallah şehit oldu. Kerbela'da İmam Hüseyin Efendimiz ve Ehlibeyt yarenlerine su taşıyan Ehlibeyt'in dolunayı, Ebu'l Abbas. gibi dirilişin ve Hüseyni duruşun dolunayı olan Hizbullah sözcüsü.

Gülen yüzüyle ve imanından dirilişin sembolü olan Şehit Hasan.

Nasrallah'ın katliamında sınır tanımayan Deccal'in ordusunun ayak takımı. Katil İsrail'in hain saldırısı sonucu.

Ebedi aleme göç etmiş olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş durumdayım. Şimdi değilse ne zaman? Kerbela'da İmam Hüseyin Efendimiz ve yarenlerinin şehit edilmesinden ders almayan İslam alemi, üç kuruşluk İsrail ordusu karşısında düştüğü bu acziyet, İslam aleminin güçsüz olmasından dolayı değil, imanını kaybetme aşamasına geldiğinden dolayıdır. Yahudi sermayesinden beslenen basın kuruluşları Nasrallah için şehit bile diyemiyor ve bizler de buna tepkisiz kalıyorsak bin kez yazık bizlere. Hasan Nasrallah'ın şehadeti, İmam Mehdi'nin kutlu ordusunun gelişinin ayak sesidir. Ayık olmak, dirilmek için geç kalmayalım. Zafer elbette ki Ehlibeyt yolunda.

Mücadele verenlerin dir. Rabbim bizleri Kerbela ehline yaren eylesin. Ölümü ölümsüzlüğün kapısı.

Bilenlere selam olsun. Ehlibeyt'in dolunayı. Ebulfez Abbas'a selam olsun. Zulme baş eğmeyen İmam.

Hüseyin Efendimize selam olsun. Bizlere güzel ahlakı tavsiye eden.

Hazret i Peygamberimize selam olsun. Hüseyni duruş ehline selam olsun. Selam sana Kasım Süleymani. Selam sana Hasan. Nasrallah.

 Hüseyni. İrfan Aydın

3. Göz Medya Genel Koordinatörü

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.