HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 EYLÜL 2024, PAZAR

Gelecek Partisi’nden İrfan Aydın’a destek

28.09.2024 12:23
Gelecek Partisi’nden İrfan Aydın’a destek
Gelecek Partisi’nden İrfan Aydın’a destek
Dolandırıcıları deşifre ettiği için mahpusa atılan Gazeteci İrfan Aydın'a destek devam ediyor. Her zaman basın mensuplarının, sosyal olayların ve halkın yanında olan ve Adaletin her zaman her kese lazım olduğuna vurgu yaparak açıklamada bulunan Gelecek Partisi Orhangazi İlçe Başkanı Yılmaz İmenç, 3. Göz Medya Genel Koordinatörü İrfan Aydın'ın kamu vicdanı adına görevini yerine getirmesi sonrası böylesine bir olayın yaşanmasının üzüntü verici olduğuna işaret ederek; "Sayın İrfan Aydın her zaman yolsuzlukların, tefecilerin, mafyanın üzerine gidip hiç kimse uyuşturucu baronlarını karşısına almazken cesaretle bunları deşifre eden tek gazeteci olmuştur. En son yaşanan hadisede de İrfan Aydın'ı telefon dolandırıcılığını ortaya çıkarmasına karşın, yayınladığı kanıt niteliğindeki belgede, "sehven" bulunan kimlik bilgisi nedeniyle ve dolandırıcı olduğu iddia edilen kişileri deşifre edip tutuklanmalarına sebep veren haberi yapması sonrası şuan cezaevinde bulunması kabul edilecek bir durum değildir" dedi.

GENEL MERKEZ KONUYU TAKİBE ALDI

Yaşanan durumu Gelecek Partisi Genel Merkezi hukukçu kurmayları başta olmak üzere yetkili mercilere aktardığını dile getiren Gelecek Partisi Orhangazi İlçe Başkanı Yılmaz İmenç; "Başta Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu olmak üzere partimizin hukukçu kurmayları konuyu titizlikle takip etmektedir. Bunun yanı sıra milletvekillerimiz önümüzdeki yasama yılında TBMM gündemine gelecek olan yeni infaz yasasını da takibe aldıklarını ilettiklerini" söyledi. 3. GÖZ HRA

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.