HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Verilen sözler bir bir hayata geçiyor, BURFAŞ Orhangazi’de açılıyor

07.10.2024 12:59
Verilen sözler bir bir hayata geçiyor, BURFAŞ Orhangazi’de açılıyor
Verilen sözler bir bir hayata geçiyor, BURFAŞ Orhangazi’de açılıyor
Bursa Büyükşehir Belediyesinin CHP'ye geçmesi ile Orhangazi'ye verilen sözler de bir bir yerine getiriliyor. CHP Orhangazi İlçe Başkanı Berna İL, seçimlerin hemen ardından Mustafa Bozbey'i ziyaret ederek Orhangazi'ye BURFAŞ Cafe açılmasını talep etmişti. Orhangazililere BURFAŞ mağazalarının açılacağının sözünü veren Başkan Berna İL, verdiği sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor. Orhangazi'den gelen talep ile Başkan Bozbey tarafından BURFAŞ Orhangazi'de hayata geçiriliyor.

Orhangazi'ye verilen BURFAŞ Cafe'nin hayata geçirildiğini ve 11 Ekim 2024 tarihinde açılışının yapılacağının  müjdesini verdi. 

Orhangazi için 2 BURFAŞ Cafe sözü verdiklerini ilkinin Şehit Erhan Öztürk Parkı Alis yürüyüş yolu parkı üzerinde Büyükşehir Belediyesine ait cafede 11 Ekimde açılacağını belirtirken ikinci mağazanın da Ocak ayında Kültür Merkezinde açılacağının müjdesini verdi.

Açılacak olan BURFAŞ tesislerinde ise gerekli incelemeler CHP Orhangazi İlçe Başkanı Berna il, Belediye Meclis Üyeleri, BURFAŞ Genel Müdürü Erhan Pınar ve Genel Müdür Yardımcısı Ertan Yatçı ile birlikte yapılarak eksiklerin tamamlanması için çalışmaların hızlandığı belirtildi. 

11 Ekim tarihinde Bursa'da 15 toplu açılışın olacağını ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'inde Orhangazi'de ki BURFAŞ Cafe'nin açılışına video konferansla katılacağını belirten CHP İlçe Başkanı Berna İL, BURFAŞ Cafe'nin Büyükşehir Belediyesi tarafından işletileceği belirtildi. Açılışa ise tüm halkımızın davetli olduğunu belirten Başkan Berna İl, Orhangazi halkına verilen sözlerin bir bir hayata geçirilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.