HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 27 EYLÜL 2024, CUMA

İYİ Parti’den İrfan Aydın’a üst düzey destek

KAYA: "TOKATÇISI DIŞARDA, GAZETECİ CEZAEVİNDE"
 
26.09.2024 11:32
İYİ Parti’den İrfan Aydın’a üst düzey destek
İYİ Parti’den İrfan Aydın’a üst düzey destek
Dolandırıcıları deşifre edip haberleştirdiği için mahpus yatan Gazeteci İrfan Aydın 1 haftadır esaret altında. 3. Göz Medya Genel Koordinatörü İrfan Aydın, Haklı Olanın Cesur Sesi şiarı ile gerçekleştirdiği yayınlara cezaevinden de devam ederken İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu ve Bursa İl Başkanı İsmail Kaya, Gemlik açık cezaevinde ziyaret ettiler.

Türkoğlu, gerçekleşen ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; "Gazetecilik zor zenaat. Halkın haber alma hakkını yerine getirirken haksız yere de ağır bedeller ödemeyi gerektirebiliyor. Orhangazi 3. Göz Gazetesi Sahibi İrfan Aydın 'ı; telefon dolandırıcılığını ortaya çıkarmasına karşın, yayınladığı kanıt niteliğindeki belgede, "sehven" bulunan kimlik bilgisi nedeniyle çarptırıldığı 2 yıllık hapis cezasının 4 ayını çektiği Gemlik Açık Cezaevi'nde, İl Başkanımız İsmail Kaya ile birlikte ziyaret ettik. Çok geçmiş olsun, Allah kurtarsın." İfadelerine yer verdi.

KAYA: "TOKATÇISI DIŞARDA, GAZETECİ CEZAEVİNDE"

İYİ Parti Bursa İl Başkanı İsmail Kaya'da ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; "Tokatçısı, fenomeni, tacizcisi, gaspçısı vb. dışarda, gazeteci cezaevinde.

İrfan Aydın 3. Göz medya sahibi İrfan Aydın'ı telefon dolandırıcılığını ortaya çıkarmasına karşın, yayınladığı kanıt niteliğindeki belgede, "sehven" bulunan kimlik bilgisi nedeniyle yattığı Gemlik Açık Cezaevi'nde Milletvekilimiz Selçuk Türkoğlu ile birlikte ziyaret ettik. Çok geçmiş olsun, Allah kurtarsın." İfadelerine yer verdi.

3. GÖZ HRA

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.