HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 21 EYLÜL 2024, CUMARTESİ

AK PARTİ DEĞİŞİM İÇİN DÜĞMEYE BASIYOR

10.09.2024 11:34
AK PARTİ DEĞİŞİM İÇİN DÜĞMEYE BASIYOR
AK PARTİ DEĞİŞİM İÇİN DÜĞMEYE BASIYOR
AK Parti'de değişim rüzgarları esmeye başlıyor. Salı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısında, partinin büyük kongre sürecinin başlatılması planlanıyor.

AK Parti'de önemli bir değişim dönemi kapıda. Salı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısıyla, parti içindeki büyük kongre süreci resmen başlatılacak. AK Parti'de "değişim" sinyali veren bu toplantıda, kongre takvimi ve kadro yenilikleri gündeme gelecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3 Eylül'de Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık yapması bekleniyor. Bu toplantıda, kongre sürecinin başlatılması kararı alınacak ve "olağan kongre" takvimi devreye sokulacak. Bu süreç, önce belde, sonra ilçe ve il kongreleri ile devam edecek ve en sonunda büyük kongre yapılacak.

Kongre sürecinin ekim ayında başlaması, Ramazan Bayramı'na kadar il kongrelerinin tamamlanması planlanıyor. 2025 Mayıs ayında ise büyük kongrenin gerçekleştirilmesi öngörülüyor. Bu süreçte, AK Parti'nin kadrolarında da yenilikler yapılacak. Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nun yeni oluşumuyla ilgili detaylar büyük kongrede netlik kazanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin kuruluş yıldönümünde yaptığı konuşmada, "Yorulan varsa kenara çekilsin. Heyecanını kaybedenler hizmete engel olmamalı" demişti.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.