HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Yalovalı Seçmen 3. Milletvekiline Kilitlendi Meliha Akyol mu Ayhan Küçük mü?

08.05.2023 01:14
Yalovalı Seçmen 3. Milletvekiline Kilitlendi Meliha Akyol mu Ayhan Küçük mü?
Yalovalı Seçmen 3. Milletvekiline Kilitlendi Meliha Akyol mu Ayhan Küçük mü?
Seçim maratonunda son viraja girildiği bugünlerde Yalova kamuoyu 3. milletvekilinin kim olacağına kilitlendi. Ak Parti 1. sıra adayı Ahmet Büyükgümüş ve CHP 1. sıra adayı Tahsin Becan'ın seçilmelerine kesin gözüyle bakılırken yarışın Meliha Akyol ile Ayhan Küçük arasında geçeceği Yalova kamuoyunda konuşuluyor.

Görevini başarıyla yürüten Ak Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar'ın milletvekili adayı olmak için istifa etmesi sonrasında Yalova kamuoyunun beklentisi Bağatar'ın aday gösterileceği yönündeydi. Yalova milletvekilliğinden ziyade Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özel ekibi içinde yer alan ve bu yönüyle çok yoğun bir çalışma temposu olan Ahmet Büyükgümüş'ün İstanbul'dan gösterilmesi bekleniyordu. Büyükgümüş'ün ısrarı üzerine yeniden Yalova'dan aday gösterilmesi Ak Partideki dengeleri değiştirdi. Yalova'da ciddi bir oy potansiyeli olan MHP'nin de sevilen bir adayla yarışa katılması Ak Partinin 2 milletvekili çıkarma ihtimalini zorlaştırdı.

Yalovalılar Yalova Milletvekili İstiyor!

Köklü tarihi, doğası, konumu ve de Atatürk ile özdeşleşmiş bir kent olan Yalova'nın hak ettiği değeri göremediği görüşünde birleşen Yalovalılar, bu seçimde üç olmasa da en azından 2 Yalova Milletvekili istiyorlar. Ak Parti 1. Sıra Milletvekili Ahmet Büyükgümüş genel merkez görevlerinden kafasını kaldırıp Yalova'yla yeterince ilgilenemediğini, diğer Ak Partili milletvekili Meliha Akyol'un da hizmet karnesinin düşük olduğunu söyleyen Yalova halkı bu seçimde hizmet edecek bir diğer vekil adayını meclise taşımak istiyorlar.

İbreler İYİ Partili Ayhan Küçük'ü Gösteriyor

Yalova kamuoyu uzun zaman sonra ilk kez partizanlıkta değil, Yalova menfaatlerinde birleşti. Gerek Ak Partili seçmenlerle gerekse de CHP kökenli seçmenlerle yaptığımız röportajlarda her iki taraf da birer vekil çıkaracaklarını ama üçüncü vekilin Yalova için İYİ Partili Ayhan Küçük olması için çalışacaklarını rahatlıkla söylemeleri dikkatlerden kaçmadı. Bilhassa Yalova ilçe ve köylerinde büyük karşılık bulan Ayhan Küçük tepki oylarının yanı sıra Yalova için milletvekili beklentisi olanlar arasında da büyük karşılık buluyor. 3.Göz Hra



 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.