HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

MHP Genel Sekreteri Büyükataman’dan Gümüşhanelileri ziyaret

04.05.2023 11:50
MHP Genel Sekreteri Büyükataman’dan Gümüşhanelileri ziyaret
MHP Genel Sekreteri Büyükataman’dan Gümüşhanelileri ziyaret

14 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne sayılı günler kala siyasi partilerin seçim çalışması hızlandı.MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, İl Başkanı Cihangir Kalkancı, Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç, Osmangazi İlçe Başkanı Niyazi Çakır, İl Başkan Yardımcısı Cemal Ersoy, Nilüfer İlçe Başkan Yardımcıları Hakan Öz ve Burak Yurt, Osmangazi İlçe Başkan Yardımcısı Murat Zorlu ile beraberindeki heyet Bursa Gümüşhane İli Demirkapı Köyü Derneği'ni ziyaret etti. Ev sahibi olarak Bursa Gümüşhane İli Demirkapı Köyü Derneği Başkanı Zafer Olgun, Gümüşhane İli Torul Kürtün İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Demirci, Gümüşhane Torul İlçesi Derneği Başkanı Gürsel Bayram , Gümüşhane İli Kelkitliler Derneği Başkanı İhsan Mayda, Gümüşhane Birlik ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Orhan Aydın hazır bulundu.




PKK'LI TERÖRİSTLERİN ŞEHİT ETTİĞİ NECMETTİN ÖĞRETMEN DETAYI



PKK'lı teröristlerin, Şanlıurfa'da görevli iken memleketi Gümüşhane'de giderken Tunceli'de şehit ettiği Gümüşhane Demirkapı Köyü nüfusuna kayıtlı Necmettin Yılmaz öğretmenin hatırası için tüm Gümüşhaneliler nezdinde derneğe yapılan ziyarette, şehit öğretmen yad edildi. Seçimler için Gümüşhanelilerden destek isteyen Büyükataman, Gümüşhane'den Bursa'ya göç eden hemşehrilerin şehre kattığı değeri dile getirdi.



Dernekler adına söz alan Gümüşhane İli Torul Kürtün İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Demirci, yakın köylüsü olduğunu belirttiği Şehit Öğretmen Necmeddin Yılmaz için içlerinin sızladığını dile getirdi. Demirci, Şehit Öğretmen Necmeddin Yılmaz'ın nezdinde tüm şehitlere rahmet, şehit ailelerine de sabırlar diledi. Demirci ayrıca, Mudanya Devlet Hastanesi Müdürü Sinan Küçük'ün atamasının yapılmamasının tüm Gümüşhanelilere yapılan vurdum duymaz bir tavır olduğunu söyledi.


Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.