HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

“ROMAN VATANDAŞLARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ”

11.05.2023 09:49
“ROMAN VATANDAŞLARIMIZ  BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ”
“ROMAN VATANDAŞLARIMIZ  BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ”
Ak Parti Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol, Milletvekili Adayı Erhan Dede ve teşkilat mensuplarından Roman Mahallesine ziyaret gerçekleştirildi.

Roman Mahallesinde yaşayan roman vatandaşlar ile samimi bir buluşma gerçekleşen ziyarette İl Yöneticileri,, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları Selihan Dicle Şimşek, Muaz Ceylan, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve Teşkilat mensupları yer aldı.

Büyükgümüş gerçekleştirdikleri ziyaretten memnuniyetini dile getirerek şunları söyledi;

 "Roman Mahallemizde yaşayan Kıymetli Roman Hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Roman kardeşlerimize ilgileri, coşkuları, misafirperverlikleri ve destekleri için çok teşekkür ediyorum. Biliyorum ki hep birlikte Türkiye Yüzyıl'ında çok daha güçlü bir Türkiye inşa edeceğiz."

Belediye başkanı Mustafa Tutuk  ise Roman vatandaşlarımıza  hizmet kapımız sonuna kadar açık , desteğimiz ise sonsuz, milletvekillerimiz ile birlikte dünde buradaydık yarında her zaman yanlarında olup , problemlerini çözüp yaşam kalitelerini daha da arttıracağız. Haber-Muharrem Değirmen/3. Göz HRA





 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.