HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

ŞENOL SELÇUK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

29.03.2023 12:17
ŞENOL SELÇUK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
ŞENOL SELÇUK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
Memleket Partisi Orhangazi İlçe Başkanı Şenol Selçuk Milletvekili Aday Adayı olmak için İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Memleket Partisi Orhangazi İlçe Başkanı Şenol Selçuk yaptığı açıklamada İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini Milletvekili Aday Adayı olacağını duyurdu. İlçe Başkanı Selçuk: Açıklamasında 25 Mart 2023 Tarihi itibariyle Bugüne Kadar şerefle taşıdığım Orhangazi İlçe Başkanlığı görevimden Milletvekili Aday adayı olmak için istifa ediyorum. Kendimi sizlere ve görevime adadığım süre boyunca Orhangazi'mize Partimize hizmet etmek için elimden gelen var gücümle çalıştım diyerek görevi boyunca kendisine destek olan herkese teşekkür etti. İlçe Başkanı Şenol Selçuk Ülkemize ve Milletimize hizmet yolunda var gücümle çalışmaya devam edeceğim dedi.



 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.