HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

YENİDEN REFAH PARTİSİ ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

10.09.2024 11:37
YENİDEN REFAH PARTİSİ ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI
YENİDEN REFAH PARTİSİ ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI
Yeniden Refah Partisi'nde kurucu ilçe başkanı Ahmet Yavuz'un Bursa merkeze yerleşmesinden dolayı ilçe başkanlığını bırakması sonrasında ilçe başkanlığı görevine atama ile gelen Abdullah Şahin, yeni kongre sürecini başlattı. Yeniden Refah Partisi Orhangazi ilçe teşkilatı Palmiye Düğün Salonu'nda düzenlediği kahvaltılı toplantı ile partiye yeni katılan isimlere de rozet taktı.

Yeniden Refah Partisi'nde yaklaşık 1 ay önce Abdullah Şahin il başkanlığı kararı ile yeni ilçe başkanı olarak atanmıştı. 

Kongre süreci devam ediyor

Yeniden Refah Partisi Orhangazi ilçe teşkilatı ilçe başkanı Abdullah Şahin başkanlığında ise kongre sürecini başlattı. YRP Orhangazi teşkilatının önümüzdeki haftalarda kongre yaparak yeni ilçe başkanı ve yönetimini belirlemesi beklenirken, mevcut başkan Şahin, yeni yönetim oluşturmak için havuz çalışması başlattı.

Yeni üyelere rozet

YRP Orhangazi ilçe başkanlığı Palmiye Düğün Salonu'nda İl Başkan yardımcısı ve Teşkilat başkanı Adnan Vatansever, İl Koordinatörü Mehmet Kule ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile Palmiye Düğün Salonundaki kahvaltılı buluşmada partiye yeni üye olan isimlere rozetlerini taktı. İl Başkan yardımcısı Adnan Vatansever Ak Parti'nin her geçen gün kan kaybettiğini belirterek, ancak Türkiye'de Ak Parti'nin alternatifi asla CHP olmamalı. CHP bu milletin değerlerinden uzak bir parti. AK Parti'nin tek alternatifi ise Yeniden Refah Partisidir dedi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.