HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

AHMET YAŞA DP’DEN ADAY OLDU

05.04.2023 16:38
AHMET YAŞA DP’DEN ADAY OLDU
AHMET YAŞA DP’DEN ADAY OLDU
Demokrat Parti Orhangazi ilçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda emekli polis memuru Ahmet Yaşa  28. dönem genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Demokrat Parti Orhangazi ilçe Başkanlığı'nda yapılan programda Demokrat Parti Orhangazi İlçe Başkanı Baki Bekar, MKK Üyesi Süleyman Yaşa, Meclis Üyesi Hasan Dursun ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve demokrat parti üyeleri yer aldı.

Demokrat Parti İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Ahmet Yaşa; Türk siyasi tarihinin 77 yıllık Ulu Çınarı Demokrat Parti'den Genel Merkezimiz ile yaptığımız istişareler sonucunda bugün itibariyle Bursa 2. Bölge milletvekili aday adayı olduğumu sizlerle paylaşmaktan onur duyarım. Şahsıma tevdi edilen her görevi, tüm yol arkadaşlarımla beraber layıkıyla yerine getirmiş olmanın gururunu yaşadık.  7 yıldır Orhangazi Demokrat Parti İlçe Başkan Yardımcılığını yürüttüğüm görevimin yeni bir safhasını yaşamak ve partimize hizmet aşkıyla , hizmet etmek adına milletvekili aday adayı oldum.

Bu süreçte bana desteğini esirgemeyen Demokrat Parti Bursa İl Başkanı Çağrı Kaplan'a Demokrat Parti Orhangazi İlçe Başkanı Baki Bekar'a ve sevgili aileme sonsuz teşekkürlerimi bildiririm.  şeklinde konuştu. İlçe Başkanı Baki Bekar; ".14 Mayısta milletimiz tekrardan ve yeniden "söz milletindir" diyecektir" mesajını verdi.



 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.