HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

Ender Teke: “Sorunların Çözümünün parçası olacağız”

22.03.2023 18:50
Ender Teke: “Sorunların Çözümünün parçası olacağız”
Ender Teke: “Sorunların Çözümünün parçası olacağız”
Ender Teke: "Sorunların Çözümünün parçası olacağız"

CHP Bursa Milletvekili A.Adaylığını açıklaması ardından Ender Teke yoğun tempolu çalışmalarına Gemlik'te devam etti.







CHP Bursa Milletvekili A.Adayı Ender Teke geçtiğimiz hafta Ankara'da Partinin Genel Merkezine resmi adaylığını sunması ardından çalışmalarına devam etti.  İznik ve Gemlik'e özel önem veren ve bu bölgenin sorunlarını Türkiye gündemine taşımak için yola çıkan Ender Teke, ziyaret ettiği bu ilçelerde sivil toplum kuruluşları, dernek ve muhtarlarla halkın el kesimi ile görüşmelerini sürdürerek, bölgenin sorunlarını ve önerilerini dinliyor.

Yapmış olduğu ziyaretlerde ilgi ile karşılanan, bölge insanı olmanın verdiği avantajlarla sorunları yakından bilen Ender Teke,  Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında millet ittifakı ile beraber, sorunların çözümüne katkı sağlamak için yola çıktığını belirtti. Haber-Muharrem DEĞİRMEN / 3. GÖZ HRA



 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.