HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

NEŞET ÇAĞLAYAN AK PARTİ’DEN ADAY OLDU

23.03.2023 11:25
NEŞET ÇAĞLAYAN AK PARTİ’DEN ADAY OLDU
NEŞET ÇAĞLAYAN AK PARTİ’DEN ADAY OLDU
2014-2019 döneminde AK Parti'den Orhangazi Belediye Başkanlığı yapan Neşet Çağlayan 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Genel seçimler öncesinde Bursa 2.Bölgeden Milletvekili aday adaylığı başvurusunu İl Başkanlığına teslim etti.

AK Parti'nin 2001 yılında kurulduğu dönemde Kurucu ilçe yönetiminde yeralan ve partide yaklaşık 13 yıl ilçe başkanlığı görevlerinde bulunduktan sonra 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Orhangazi Belediye Başkanlığına seçilen Neşet Çağlayan, 14 Mayıstaki Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekili seçimleri için Bursa'dan 2.bölge Milletvekili aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Çağlayan başvuru dosyasını İl başkanlığına teslim ettikten sonra sosyal medya hesabından da bir açıklama yayınladı. İşte Çağlayan'ın açıklaması; Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ortaya konan "Türkiye Yüzyılı" vizyonu ve hedefine TBMM çatısı altında katkı koymak, ülkemize, Bursa'mıza ve bölgemize hizmet amacıyla Bursa 2.Bölgeden Milletvekilliği adaylığı müracaatında bulundum.

Rabbim hakkımızda hayırlı eylesin.

 "Görelim Mevla Neyler,Neylerse Güzel Eyler"

Dua ve desteklerinizle.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.