HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

ENDER TEKE’YE VAYANDAŞ’TAN BÜYÜK İLGİ

15.04.2023 13:10
ENDER TEKE’YE VAYANDAŞ’TAN BÜYÜK İLGİ
ENDER TEKE’YE VAYANDAŞ’TAN BÜYÜK İLGİ
CHP Bursa Milletvekili Adayı Ender Teke sürecin yaklaşması ile birlikte çalışmalarına hız kattı. Seçimden önce tüm vatandaşlara ulaşmayı hedefleyen CHP'nin vekil adayı Ender Teke, Hem Genel seçimin kazanılmasını hem de kendisinin Orhangazi'yi temsil etmesini destekleyen herkese teşekkür etti. İlçe için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak için böyle bir göreve talip olduğunu söyledi.

CHP Genel Merkezi ve 6'lı masanın ortakları 14 Mayıs seçiminin hazırlığını yaparken Bursa Milletvekili adayı olan Ender Teke de ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Seçimden önce her vatandaşa ulaşmaya çalışan Ender Teke. Böylesine önemli bir seçimde kendisinin de bu süreçte faydalı olmak adına bu göreve talip olduğunu söyleyerek vatandaşlardan destek istedi.



 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.