HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

‘AKP İmralı’ya heyet gönderdi’

10.05.2023 11:50
‘AKP İmralı’ya heyet gönderdi’
‘AKP İmralı’ya heyet gönderdi’
AKP kanadı miting meydanlarında muhalefeti terör örgütü PKK ile irtibatlı olmakla suçlarken  Mardin'den dikkat çekici bir açıklama geldi.

Nusaybin'de konuşan Ahmet Türk, AK Parti'nin İmralı'daki terörist başı Öcalan'a heyet gönderdiğini söyledi.

Türk,  "İktidar partisi gideceğini görüyor. Peki, ne yapıyor?  İmralı'ya heyet gönderiyor. Peki, yıllarca aile görüşünü yasakladınız, avukatları ile görüşmesini engellediniz, şimdi bir oy için Sayın Öcalan'ın kapısına giderek farklı bir anlayış gösteriyorsunuz" dedi.

Akşener, 'İmralı'ya adam gönderdiler' demişti


AKP'nin İmralı'ya heyet gönderdiğine dair açıklama İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den gelmişti. Akşener Fatih Altaylı'nın Habertürk'teki programında, "Daha yeni İmralı'ya adam gönderdiler, yardım istediler. Yeni gönderdiler. Kimin gönderildiğini biliyorum. Başka bir isimle giden... Açıklamam devlet açısından ayıp. Siyasetçi olsa vallahi söylerim. Yargıdan birini gönderdiler. İsmini değiştirerek gitti. Anladığım kadarıyla basına yansıyan kısmı doğru olabilir, yani o açığa çıktı. Orada destek talep etmişler. 'Sonradan inkar ediyorsunuz, yazıya dökülmesi lazım' denmiş" demişti.

"Devlet, sürekli Öcalan'la görüşüyor"


İktidarın İmralı ile sürekli diyalog halinde olduğuna dair AKP Diyarbakır Milletvekili Adayı Galip Ensarioğlu da, "Devlet, sürekli Öcalan'la görüşüyor" açıklaması yapmıştı.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.