HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

Muğlim Bağatar’dan seçim ziyaretleri: Vatandaş 6'lı masadan şikayetçi

28.03.2023 11:08
Muğlim Bağatar’dan seçim ziyaretleri:  Vatandaş 6'lı masadan şikayetçi
Muğlim Bağatar’dan seçim ziyaretleri:  Vatandaş 6'lı masadan şikayetçi
Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova İl Başkanlığı'ndan istifa eden ve Milletvekili Aday adayı olan Muğlim Bağatar, Yalova Caddesi'ndeki esnafları ziyaret etti.

Esnafların talep ve önerilerini dinleyen Muğlim Bağatar, "Yalova'mızı daha ileriye taşımak için durmadan çalışacağız ve güzel işlere imza atacağız. Esnaflarımıza hayırlı, bereketli kazançlar dilerim" dedi. Karar verme mekanizması kaybedilecek Ziyaretlerindeki izlenimlerini aktaran Muğlim Bağatar şunları söyledi: "Genel olarak vatandaşlar altılı masanın tutarsızlıklarından ve güven kaybından şikayetçi. Aynı eski dönemdeki Türkiye'de koalisyon hükümetlerinde olduğu gibi karar verme mekanizmasının ve işlevselliğin kaybı edileceği kanaatindeler. Beş yıllık il başkanlığı sürecinde her gün sahada olduğum için uğradım her yerde tanıdık yüzlerle ve ilgiyle karşılaşıyorum. İl başkanlığı döneminde haftanın bir günü mutlaka ilçeleri sırasıyla dolaşırdım. Yine haftanın bir günü mutlaka hastane ziyareti yapardım. Sahada çok olmanın ve vatandaşlarla iç içe olmanın avantajlarını yaşıyorum."



 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.