HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

Millet İttifakı Kadınları sahada

11.05.2023 13:00
Millet İttifakı Kadınları sahada
Millet İttifakı Kadınları sahada
Seçime sayılı günler kala siyasi partiler seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle birebir seçmenler çalışma yürüten Millet ittifakı kadınları bu kapsamda mahalle taramalarına ağırlık verdi.

CHP Kadın Kolları Başkanı Hatice Dinç Erden, Gelecek Partisi Kadın Kolları Başkanı Esma Kara ve partili kadınlar çat kapı ziyaretle İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Nimet Ercan'ı ziyaret ettiler. Çalışmaları dört koldan sürdüren kadınlar kısa çay molası sonrası Nimet Ercan'ı da ekibe dahil ederek mahalle çalışmalarına devam ettiler.

Millet İttifakı üyesi Kadınlar seçimi çocukları ve torunları adına kazanmak adına var güçleri ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek seçmenlerden Millet İttifakı partilerine ve cumhurbaşkanlığı için Kemal Kılıçdaroğlu'na oy isteyerek broşürleri dağıtıp vaatlerini anlattılar. Haber-Muharrem Değirmen/3. Göz HRA



 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.