HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

Batının Dayatması Çöktü! Seçimlerde DEVLET AKLI Galip Geldi

17.05.2023 10:39
Batının Dayatması Çöktü!  Seçimlerde DEVLET AKLI Galip Geldi
Batının Dayatması Çöktü!  Seçimlerde DEVLET AKLI Galip Geldi
Seçim öncesinde estirilen darbe söylemleri, iç karışıklık, batılı devletlerin müdahale olasılığı, Erdoğan'ın seçim sonuçlarını kabul etmeyeceği vs. gibi söylemler boşa çıktı. KADİM TÜRK DEVLET AKLI galip geldi ve de seçimlerin mevcut yönetim tarafından 0,5 gibi çok küçük bir puanla kaybedilmiş olmasına rağmen en ufak bir taşkınlık, hukuksuzluk ve de dikta eğilimine gidilmeden 2. Tura taşınmış olması ülkemizde kaos bekleyenlere vurulmuş KADİM bir TOKAT olmuştur.

Seçim öncesi ve de sonrasında bazı kripto artıklarının ülkeyi germe çapaları boşa çıkmıştır. Hele hele 14 Mayıs'ı darbe olarak niteleyecek kadar hukuktan ve de izandan uzak kalan içişleri bakanı Süleyman Soylu gibi kaos ve nefret dili kullananların bu saatten sonra konuşmaya hakları bile kalmamıştır. Sayın Erdoğan'ın derin devlet tecrübesi ve de milletin sevgisine gösterdiği teveccüh sayesinde sokaklar kan gölüne dönmekten, ülke kaosa teslim olmaktan kurtulmuş oldu. Seçim öncesinde iki kutuplu bir sistemin ısrarla dayatılmasına karşın yine Kadim Devlet Aklı devreye girerek Türk Milliyetçilerinin ve de Atatürkçü Bakışın Temsilcisi olarak Sayın Sinan Ateş üzerinden seçmene alternatif sunmuştur. Bu vesileyle seçmenin teröre mesafe koyamayan ya da terör örgütlerinin bizatihi savunucusu olan siyasi iradelerin değil, Kadim Türk Töresine inanan, duruş sahiplerinin bu ülke üzerinde söz sahibi olacaklarını göstermiştir. Bu seçimlerin kazananı Dr. Sinan Oğan ve MHP kadroları olmuştur. Selahattin Demirtaş önderliğinde %14 civarında bir oy potansiyeline ulaşan HDP, bu seçimlerde kendi tapan oyu olan %8 civarında kalmıştır. Diyarbakır Halkının "GAFFAR BABA" dediği Ali Gaffar Okkan şehidimizin katillerinin savucusu HÜ-DAPARın Ak Partiye oy kaybettirdiği aşikârdır. Bunun yanı sıra Ak Partiden ayrılınca başlarının göğe varacağı reklam edilen sayın Davutoğlu ve Babacan'ın kurdukları partilerin ve de merhum Erbakan'ın vasisi Saadet Partisinin ya hiç oy potansiyellerinin olmadığı, ya da CHPye zerrece katkılarının olmadığı net bir şekilde anlaşılmıştır. Buna karşın 50 civarında bir milletvekilini CHP'den kopararak meclis dengesinde önemli bir yer almışlardır. Artık nallanacak ayakları bile kalmamış eski Kırat konusunda söz söylemeye bile gerek duymuyoruz. Çünkü siyasi müzede yerini almış bir parti görünümü veriyor.

SEEENNN BAŞŞŞŞBAKAN OLAMAZSINNN!

Gelelim iki yıldır bas bas bağırıp "Beeennn başbakan olacağım" diyen Sayın Akşener'in İYİ Partisine. Bu seçimin en zikzaklı partisi İYİ Parti oldu. Masa kurdu, masa dağıttı, yardım istedi, yardımına koşanları yarı yolda bıraktı. Ön seçim tiyatrosu ile nice değerleri yüzüstü bıraktı. Halkın teveccühüne rağmen içinden çıktığı MHPnin de gerisinde yarışı tamamlayıp gelecek vaat etmediğini göstermiş oldu. Aytunç Çırağ gibi Kadim Devlet sevdalısı bir değeri kaybederken Buğra Kavuncu gibi misyon şefleri ile yoluna devam etti. Parti programını Kadim Oğuz Töresine uygun bir şekilde hazırlayıp TÖREyi diriltme hareketini başlatan Bağımsız Türkiye Partisinin gösterdiği duruşun kıymetini bile harcayan Akşener ve ekibinin Baaaşşşbakanlık hayalleri de zemheri ayazına kalmış oldu. İYİ Partiye gönül veren Türk Milliyetçileri, gelişmeler doğrultusunda Töre Kurultayı ile yeni yol haritasının belirlenmesinde ısrarcı olacakları açık.  Bu yönüyle seçim sonuçları bir kez daha göstermiştir ki yıllardır 3.Göz Medyanın ısrarla gündeme getirdiği "OĞUZ TÖRESİ" ve "OĞUZ SOYU"nun diriliş hareketi artık geniş kitlelerde kabul görmüştür.

Seçmenin Mesajı Net; Teröre Değil, TÖREye Sarılın!

Seçimlerle ilgili değerlendirmelerimizi ayrıntılı olarak İrfan Aydın Youtube Kanalında bulabilirsiniz. Burada seçmenin özetle verdiği mesajı bir kez daha tekrar edelim. Seçmen diyor ki "Teröre Değil, TÖREye Sarılın" umarız ki bu mesajı tüm taraflar iyi okurlar da gerçek manada Türkiye Yüzyılı için herkes elini taşın altına koymuş olur. Hep söylüyoruz "Bu Kavga Oğuz Soyu ile Dönme Soyunun Kavgasıdır. Elbette ki Oğuz Soyu Galip Gelecektir" oğuz Soyu, Oğuz Töresi adaleti, dönme soyu da adaletsizliği, zulmü temsil eder. Türk Milleti cihana yön vermek ve cihan nizamını sağlamakla yükümlüdür. Ne Mutlu Türküm Diyene. 3.Göz YorumluYorum / İrfan Aydın



 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.