HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Memleket Partisi çalışmalarını hızlandırdı

01.05.2023 10:50
Memleket Partisi çalışmalarını hızlandırdı
Memleket Partisi çalışmalarını hızlandırdı
Memleket partisi ilçe yönetimi, milletvekili adayları ile birlikte Orhangazi'deki saha çalışmalarını sürdürüyor. Kent genelinde çeşitli ziyaretler yapan partinin ilçe teşkilatı ve Milletvekili adayları seçimlerde Cumhurbaşkanı adayları Muharem İnce ve kendileri için destek istediler. 3. Göz Medyayı'da ziyaret eden Memleket Partisi Bursa 1. bölge milletvekili adayı Doğan Yıldız, çalışmalarını anlattı.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına hız veren Memleket partisi Orhangazi ilçe yönetimi, milletvekili adayları ile birlikte ilçe genelinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek, çalışmalarını sürdürdü.

Partinin ilçe yönetimi  Bursa 1. bölge milletvekili adayı Doğan Yıldız ile birlikte bu kapsamda Orhangazi'de Muhtarlar derneği yönetimi, ilçe emniyet müdürü Erol Yavuz 'u ziyaret edip ardından ise perşembe pazarına giderek burada pazarcı esnafı ve pazar alışverişi yapan vatandaşlar ile bir araya geldiler.

Orhangazi'deki yapılan seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Memleket Partisi Bursa Milletvekili adayı Doğan Barış , " Mayıs tarihinde Türkiye önemli bir seçime gidiyor, ve Cumhurbaşkanı adayımız ve partimizin genel başkanı Muharrem İnce ile birlikte bizlerde bu kapsamda saha çalışmalarımıza hız verdik, Orhangazi'de sahaya inerek, vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz, onların dertleri ile dertleniyoruz ve çözüme kavuşması için notlarımızı alıyoruz, inşallah kısa bir süre sonra yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce Cumhurbaşkanı olacak bizlerde değerli vatandaşlarımızın teveccühü ile mecliste üzerime düşen görevi en iyi şekilde yapmak için yer alacağız, görevimizin bilincini biliyoruz ve vatandaşlarımıza bunları anlatıyoruz, sahada bize gösterilen ilgiden memnunuz hepsine teşekkürlerimi iletiyorum " dedi. Haber-Muharrem Değirmen-3.Göz HRA

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.