HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

MİLLET İTTİFAKINDA KADIN DAYANIŞMASI

22.03.2023 14:21
MİLLET İTTİFAKINDA KADIN DAYANIŞMASI
MİLLET İTTİFAKINDA KADIN DAYANIŞMASI
Millet İttifakı Kadın Kolları Gelecek Partisi Kadın Kolları Başkanı Esma Kara'nın ev sahipliğinde bir araya geldi. Yaklaşan seçimler öncesi hızını arttıran Millet İttifakı özellikle seçimlerde kadınlara büyük iş düştüğünü belirterek seçimlerin kadınların zaferi olarak tarihe geçeceğine işaret ettiler.

Gelecek Partisi Kadın Kolları Başkanı Esma Kara Orhangazi'de her zamankinden farklı bir şekilde kadınların tarih yazmak ve milletin özlediği güzel günlere ulaşmasını sağlamak adına çalışmalarına ağırlık verdiklerine değinerek bu kapsamda Orhangazi'de Millet İttifakı Kadın kolları ve meclis üyeleri ile bir araya gelerek seçim kampanyasına start verdiklerini dile getirdi.

Gelecek Partisi Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hursever'inde hazır bulunduğu programa CHP, DEVA Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi, İYİ Parti, Gelecek Partisi Kadın Kolları yönetim üyeleri ve Gelecek Partisi Gemlik, Yıldırım ilçe kadın kolları yönetimi ile kadın belediye meclis üyeleri katıldılar.

ESMA KARA: ZULME KADINLAR SON VERECEKTİR

Gelecek Partisi Kadın Kolları Başkanı Esma Kara, ülkemizde herkesin özlediği adalet ve eşitliğin Millet İttifakı ile sağlanıp birçok alanda yaşanan zulüm ile adaletsizliğin sona ereceğine işaret ederek tüm güçleri ile çalışarak Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanının Kemal Kılıçdaroğlu olacağını söyledi. Haber-Muharrem DEĞİRMEN / 3. GÖZ HRA

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.